facebook

Тіна Кароль подарувала розвідникам із ЗСУ автомобіль для бойових завдань: “Вільні! Нескорені!”

Відома українська співачка Тіна Кароль під час повномасштабного російського вторгнення на територію України робить багато добрих справ, у тому числі й для ЗСУ.

Відомий українським глядачам телеведучий Даніель Салем, який вступив до лав ЗСУ, публічно подякував співачці Тіні Кароль і від імені розвідувальної групи “12 друзів Оушена”. Як виявилось, поп-діва подарувала захисникам автомобіль-пікап, який допоможе їм у виконанні бойових завдань.

Салем виклав у Instagram відео з тим самим автомобілем, на якому постав в образі кольору хакі. У підписі до публікації Даніель також нагадав про нову пісню Тіни Кароль, якою вона спробувала підняти бойовий дух українців, які борються за свою свободу та незалежність у цій війні з російськими окупантами.

Моя водолій, люблю, обіймаю, дякую! За те, що ти своїми вчинками, піснями об’єднуєш Україну, мотивуєш бійців, які захищають нашу рідну Україну щодня. Я завжди казав тобі, що ти посол серця. Вільні! Нескорені!

Користувачі Мережі не залишилися осторонь, приєдналися до подяки Тіні Кароль, яка всіляко допомагає країні у ці важкі часи і попросили Даніеля берегти себе на фронті.

Тіна Кароль подарувала розвідникам із ЗСУ автомобіль для бойових завдань

Нагадаємо, поп-діва висловилася з приводу ініціативи Мінкульту позбавити почесних звань Народного артиста України зірок-зрадників, які працюють у росії та не висловлюються про війну. Серед них особливо “відзначилися” співачки Ані Лорак, Йолка, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, телеведуча Регіна Тодоренко, а ось Світлана Лобода, яка активно виступала на російській сцені з 2014 року, відхрестилася від діяльності в рф, поїхала за кордон та кинула сили на підтримку Батьківщини, хоч і зіткнулася з недовірою до себе з боку українських фанатів та деяких колег.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.