facebook

Дантес познайомив Кацуріну зі своєю мамою: як колишня свекруха Дорофєєвої відреагувала на нову пасію сина?

Володимир Дантес, який ще офіційно не розлучився з Надією Дорофєєвою, вже представив своїй мамі її майбутню нову невістку. Як відреагувала мати Дантеса на Дашу Кацуріну, читайте далі в матеріалі.

Нещодавно Володимир Дантес відвідав Ірландію, де разом із іншими українськими зірками заспівав на благодійному концерті. У робочу поїздку артист узяв із собою свою нову кохану Дашу Кацуріну. Днями Дантес із Дашею повернулися з невеликої подорожі та перше, що вони зробили після поїздки – це поїхали в гості до мами артистка. Володимир вирішив познайомити свою нову дівчину з ймовірною майбутньою свекрухою.

Про це розповів Дантес у своєму мікроблозі в Інстаграмі. Чоловік оприлюднив відео, на якому він із Кацуріною та мамою сиділи за одним столом і пили чай із круасанами.

Дантес познайомив Кацуріна зі своєю мамою
Дантес познайомив Кацуріна зі своєю мамою

Приїхали до мами з Дашею Кацуріною. Мама як завжди не хоче зніматись

, – повідомив Дантес.

Судячи з задоволеного обличчя Кацуріної, зустріч з майбутньою свекрухою пройшла добре.

Нагадаємо, у березні цього року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про розлучення після 7 років шлюбу. Подружжя не назвало причину розлучення, але зазначило, що рішення було прийняте обопільно та обдумано. Проте вже за кілька місяців після цієї заяви все стало на свої місця. Дантес і Дорофєєва у прямому значенні цього слова обмінялися партнерами з подружжям Кацуріних, з якими вони близько дружили. Надя Дорофєєва розпочала стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, а Дантес – з уже колишньою дружиною Кацуріна Дашею.

Сім’я Кацуріних та родина Дантеса та Дорофєєвої

Варто зазначити, що у Даші та Михайла Кацуріних є двоє маленьких дітей, молодшому з яких виповнився лише 1 рік. Зараз Даша частенько показує, як Дантес ладнає з її дітьми, а сам Володимир жартує, що йому поки ніяково грати з дітьми, чий батько зараз спить з його колишньою дружиною.

До речі, публіка не дуже добре поставилася до так званого обміну дружинами двох подружніх пар. Користувачі Мережі критикують та засуджують як Дорофєєву, так і Дантеса.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.