facebook

Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію: “Призовників оголошують у розшук”

В росії після оголошення часткової мобілізації хочуть вручити повістки онукам відомої російської співачки Алли Пугачової. У зірки двоє дорослих онуків призовного віку.

У перші дні повномасштабної війни росії проти України Примадонна Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та їх дітьми-двійнятами виїхала за кордон. Гуморист гучно висловив свою позицію та виступав на благодійних концертах на підтримку українського народу. Алла Борисівна особисто не висловлювалася з приводу вторгнення, але повністю підтримала коханого.

У вересні після кількох місяців перебування за кордоном Пугачова разом з Лізою і Гаррі повернулася до росії на початок нового навчального року дітей, а Галкін продовжив свій гастрольний тур по світу. Незабаром Максима записали у список “іноагентів”. У відповідь співачка висунула вимогу до російської влади записати і її в ці ряди, після чого вдруге за останні пів року покинула рф.

Алла Пугачева со своим супругом Максимом Галкиным
АлОнуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

ЗМІ повідомляють, що Алла Пугачова обрала місцем перебування Ізраїль і навіть отримала громадянство цієї країни. Сама зірка не коментує новину.

У цей час в росії грозяться відправити онуків Примадонни, 24-річного Дені Байсарова і 31-річного Микиту Преснякова, на фронт:

Зараз призовників. яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук. Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом хто служити піде?

– заявив російський депутат Роман Худяков.

Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію
Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

Нагадаємо, батьком старшого онука Пугачової є перший чоловік Христини Орбакайте Володимир Пресняков. Молодшого сина зірка народила від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Їх спадкоємець Дені вивчився військовій справі у кадетському корпусі в Чечні.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.