facebook

Холостячка Мішина поділилась секретом з особистого життя: вийшла на новий рівень з другом – Еллерт у минулому

Акторка Ксенія Мішина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась цікавими подробицями зі свого особистого життя. Зізналась, що вийшла на новий рівень стосунків зі своїм другом

Знаменита українська кіноакторка та колишня учасниця першого сезону культового шоу про кохання “Холостячка” Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там зірка постійно ділиться цікавими подробицями зі свого життя та спілкується зі своєю аудиторією. Так, сьогодні Ксенія Мішина розповіла, що зі своїм масажистом вона перебуває в хороших стосунках.

Сьогодні українська акторка опублікувала в Інстаграм історію, на якій з усмішкою повідомила, що на черговий сеанс масажу вона прийшла не до салону, а додому свого масажиста та друга. Ксенія Мішина заявила, що це – хороший рівень стосунків, адже ця ситуація говорить про довіру одне до одного.

Ксенія Мішина опублікувала кадри перед початком сеансу масажу й повідомила, що прийшла до лікаря додому
Ксенія Мішина опублікувала кадри перед початком сеансу масажу й повідомила, що прийшла до лікаря додому

Ксенія Мішина та її турбота про своє здоров’я

Варто зазначити, що Ксенія Мішина сильно турбується про себе. Акторка займається медитацією, слідкує за своїм здоров’ям, зовнішнім виглядом та часто навідується до масажного кабінету. Щоденні ритуали, про які Мішина розповідає у своїх соціальних мережах, дуже надихають і спонукають шанувальників української акторки також більше звертати увагу на своє здоров’я.

Ксенію Мішину вважаються однією з найбільш тендітних та жіночних зірок, а все через те, що вона саме так ставиться сама до себе. Так, наприклад, обов’язковий щоденний ритуал для Ксенії Мішиної – це медитації. Сама акторка неодноразово зізнавалась, що медитації сильно врятували її у певний період її життя.

Ксенія Мішина піклується про своє фізичне та моральне здоров'я й активно розповідає про це у соціальних мережах
Ксенія Мішина піклується про своє фізичне та моральне здоров’я й активно розповідає про це у соціальних мережах

Знаменита Ксенія Мішина в одному з коментарів зазначала, що відкрила для себе медитації, коли була не в найкращому моральному стані. Втім, за зізнанням колишньої Холостячки, вона змогла усвідомити багато важливих для себе речей завдяки медитаціям. Більш того, акторка закликала всіх своїх шанувальників не припиняти медитації під час війни, адже зараз саме той час, коли ми мусимо тримати голову “холодною” і допомагати собі будь-яким наявними способами.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.