facebook

Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою готується до другого весілля: Ані Лорак не запрошена

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який є колишнім чоловіком скандальної співачки Ані Лорак, готується до другого весілля з молодою коханою.

Ім’я Ані Лорак більше не цікаве ні для її українських фанатів, ні для її колишнього чоловіка. Коли почалася повномасштабна війна в Україні, співачка замовчала і зникла, не висловивши однозначно свою позицію і заробивши собі незавидний зрадницький статус. За вже більш ніж 7 місяців артистка майже ніде не з’являлася, її тільки бачили на приватному виступі у Вірменії, а потім вона з’явилася на афішах європейських концертів, які зі скандалом відмінилися, тому що зірка назвала себе найтитулованішою співачкою України в той час, як мовчить і не підтримує рідну країну.

Для Мурата Налчаджиоглу його колишня дружина Ані Лорак вже теж не цікава, оскільки він готується одружитися з новою коханою Лілією, яка набагато молодша за зірку і на відміну від неї має патріотичну позицію. Пропозицію руки і серця їй турецький бізнесмен зробив у 2021 році під час відпочинку на курорті. Лілія погодилася стати дружиною Мурата і весь цей час є його нареченою.

Мурат Налчаджиоглу влаштував наречену працювати в свою компанію
Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою готується до другого весілля

Коли закохані планують зіграти весілля і хто на нього буде запрошений поки невідомо. Фанати тільки впевнені, що Лорак святкувати цю подію не буде.

Майбутнє подружжя зараз займається розвитком косметичного бізнесу і сімейними справами. Вони повернулися з Туреччини в Україну, щоб дочка Лілії від іншого чоловіка пішла в українську школу. Падчерка Мурата Налчаджиоглу вчиться у простому ліцеї в невеличкому селищі в Івано-Франківській області. Для порівняння донька Мурата і Лорак ходить в елітну приватну гімназію у москві за величезні гроші. У 2021 році рік навчання  там коштував співачці близько 350 тисяч гривень.

Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою готується до другого весілля

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу одружилися у 2009 році, а через 10 років офіційно розірвали відносини.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?