facebook

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у знаменитої пари важлива подія

Зірки "Дизель шоу" Вікторія Булітко та Євген Сморигін – справжні улюбленці публіки. В цьому році акторки відзначили важливу дату: вони разом уже 12 років.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін – одна із самих улюблених телевізійних пар мільйонів глядачів. Акторів поєднує не лише тонке почуття гумору, а й телевізійний проєкт “Дизель шоу”. Виявляється, їх творча пара зародилась ще в 2010 році. Отже, в цьому році Вікторія Булітко і Євген Сморигін святкують 12 років їхньому комедійному дуету.

В одному з інтерв’ю Євген Сморигін зізнався, що найкомфортніше йому працювати на сцені саме з Вікторією Булітко. По словам гумориста, вони відчувають один одного і взагалі вони дуже схожі за характером.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом

Вікторія Булітко теж відчуває схожість із своїм партнером по сцені. Акторка зв’язує це з тим, що вони одного знаку зодіаку.

А ще в нас недалеко дні народження: у мене – 25 січня, у Жені – 28 січня. Ми навіть часто відзначаємо його разом, так просто дешевше…

, – жартує Вікторія Булітко.

Варто відзначити, що Вікторія Булітко потрапила в “Дизель шоу” саме завдяки Євгену Сморигіну. Дівчина це не приховує. Акторка розповідає, що коли набирали дівчат у проект, Сморигін хотів бачити у команді “Дизель шоу” саме її, тому наполегливо рекомендував Булітко. Це й не дивно, адже Вікторія дійсно талановита акторка і дуже харизматична. Зараз без Булітко важко уявити “Дизель шоу”.

Цікаво, що Вікторії Булітко і Євгену Сморигіну часто приписують романтичні стосунки. Однак акторів поєднує лише сцена та міцна дружба.

Євген Сморигін вже 15 років одружений на красуні-білявці на ім’я Лідія. Більше того, комедійний актор являється багатодітним батьком. Разом з дружиною він виховує трьох дітей: синів Олексія та Олександра та доньку Єлизавету.

А от його колега по сцені Вікторія Булітко, не дивлячись на зовсім не юний вік, не одружена та не має дітей. Комедійна акторка тримає в таємниці своє особисте життя, однак стверджує, що має кохану людину.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.