facebook

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна: розділ майна, аліменти, опіка над двійнятами Лізою і Гаррі

Російська співачка Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін дуже яскрава пара шоу-бізнесу, навколо якої періодично з'являються чутки про розлучення.

Алла Пугачова і Максим Галкін під час повномасштабного російського вторгнення на територію України переїхали в Ізраїль та публічно висловлюють свій протест діючому в рф режиму. Не зважаючи на те, що пара підтримує один одного, чутки про їх розлучення не стихають.

РосЗМІ розсекретили, як Галкін і Пугачова при розлученні будуть ділити майно і опіку над спільними дітьми Лізою і Гаррі. При умові, що зірки не підписували шлюбний договір, то всю нерухомість і інше майно, яким вони володіють, будуть ділити навпіл. Те, що Максиму Галкіна присвоїли звання іноагента, не впливає на це:

Майно у них відняти ніхто не може, тому що на це немає ніяких правових підстав. Навіть якщо Примадонну визнають іноагентом, це не вразить їх права в цьому аспекті. Ніяким чином відчуження майна в даному випадку на користь держави не відбудеться

, – прокоментував адвокат Андрій Альошкін.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна
Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Дітей артистів у випадку їх розлучення чекають зміни:

Суд визначає дітям наступні обставини: аліментна база, місце проживання — з ким із батьків вони залишаться, порядок спілкування з батьком і матір’ю. Аліменти можуть бути договірними або в силу закону. Але перш ніж говорити про це, треба зрозуміти об’єм маси, яка підлягає розділу. Треба визначити, що саме записано на подружжя, а також яким чином це оформлено. Може бути, якась власність вже оформлена на дітей

, – пояснив юрист.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Варто відмітити, що кожний раз, коли в ЗМІ здіймаються чутки про розлучення Галкіна і Пугачової, вони не дають хейтерам шансів порадіти і показують ідилію у шлюбі, заперечуючи будь-які подібні домисли.

Також подивіться наше відео, у якому ми розібрались, чи можуть бути чутки про розлучення зірок сценічним піар-ходом:

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.