facebook

Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається: “Шлях додому”

Відомий український репер і продюсер Потап провів сім місяців війни в Україні за кордоном. Артиста багато критикували, що він робить піар на темі патріотизму.

За декілька днів до російського повномасштабного вторгнення в Україну Потап разом з дружиною-співачкою Настею Каменських відлетів у Іспанію. Їх літак додому не зміг здійснити свій рейс 24 лютого, тому зірки застрягли за кордоном і вирішили звідти займатися благодійною діяльністю, щоб збирати кошти для України.

Пару дуже критикували в Мережі через те, що вони говорять про патріотизм, знаходячись не в країні, але вони не звертали уваги на усі звинувачення від хейтерів, оскільки приносили більше користі Батьківщині звідти, ніж вони б робили це з дому.

Через шість місяців відсутності в Україні першою з’явилася Настя Каменських. Співачка побула на телебаченні, дала інтерв’ю, заспівала на концерті та особисто привезла гуманітарну допомогу звичайним людям. Свого чоловіка Настя захистила від хейту і відмітила, що вони опинилися за кордоном під час війни не тому, що щось знали і тікали, а тому що застрягли там, коли все почалося.

Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається
Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається

Скоро після Каменських і Потап повернувся в Україну. Репер повернувся з великою ідеєю, яка за його словами змінить кардинально український шоу-бізнес. Також він продовжив висвітлювати події в своєму Instagram, але несподівано зник з Мережі.

Як виявилося, його сторінку видалили і він вже створив резервну:

Українки, українці, це Олексій Потапенко. За те, що я не мовчу і правдиво без цензури висвітлюю події, які відбуваються в Україні, мою сторінку в Instagram було заблоковано, але нас не подолати і не зупинити. Я створив свою резервну сторінку для того щоб ділитися з вами творчістю, підтримувати і надихати та мотивувати. В мене виходить пісня, яка називається “Шлях додому”. Сподіваюсь, що вона зможе підбадьорити всіх українців, особливо які перебувають зараз під окупацією. Знайте, ми переможемо і обов’язково повернемо додому всіх наших. Слухайте пісню на всіх майданчиках і дивіться лірик-відео у YouTube. Слава Україні! Зустрічаємося тут

Популярне

Схожі статті

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!