facebook

У віці ягідки: 45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та після переїзду стала справжньою француженкою

Українська журналістка і телеведуча 1+1 Лідія Таран після свого вимушеного переїзду до Франції почала нове життя і не забула освіжити зачіску.

З 24 лютого 2022 року життя українців розділилося на до та після. Телеведуча Лідія Таран довго не зволікала і майже одразу разом зі своєю єдиною донькою Василиною від роману з Андрієм Доманським виїхала у безпеку за кордон. Тимчасовий прихисток зірка 1+1 знайшла у Франції, куди в мирні часи часто приїздила як туристка.

Не дивлячись на те, що Лідія з Василиною зараз живуть у Франції, їх все одно оточує українське інформаційне поле:

“Наш день починається не з занурення і адаптації в місцеве середовище, а з перегляду у телефоні українських новин, потім переписуємось з нашими українськими друзями та рідними. Не можна так казати, що ми приїхали і одразу почали швидко адаптуватися, ми радше тримаємося осторонь, трошки спостерігаємо за місцевим життям”, – розповідала Таран в інтерв’ю НВ.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново

Лідія також зіштовхнулася з хвилею критики через те, що вона стала однією з небагатьох ведучих “плюсів”, хто покинув Україну, більшість залишилися і продовжують роботу в телемарафоні. Як зізнавалася журналістка, в якийсь момент вона навіть почала всерйоз замислюватися про повернення додому, однак це було до того, як в її будинок у Києві влучила ракета. Після цього вона впевнилася, що їхня з донькою безпека наразі для неї на першому місці, тому не можна піддаватися своєму егоїзму і повертатися у війну, треба вірити в ЗСУ та наближати перемогу на своєму фронті.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново

Таран зараз працює кореспонденткою. Це вона встигає поєднувати з материнськими обов’язками і навіть власним навчанням в університеті. На своє 45-річчя Лідія Таран повідомила, що стала студенткою у Франції. Крім того, зірка оновила зачіску та зробила стильну стрижку боб-каре, яка їй дуже пасує і візуально омолоджує.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.