facebook

Олег Винник зник з радарів: чоловік Оксани Білозір та Валерій Харчишин розповіли про місцезнаходження співака

З початку нової фази російсько-української війни шанувальниці Олега Винника не бачили свого кумира на публіці. Куди зник співак? Це напевно відомо його колегам по шоубізу Роману Недзельському й Валерію Харчишину .

Після 24 лютого представники шоубізу змушені були кардинально змінити життя. Хтось пішов служити у територіальну оборону чи ЗСУ, хтось волонтерив. Знайшлися такі, що поїхали гастролювати Європою, збираючи гроші на потреби наших військових і доносячи до світу всю правду про агресора.

Олег Винник поїхав до Німеччини

Фани Олега Винника довго перебували в невіданні – куди подівся їхній кумир, що збирав величезні зали й стадіони? Чому не висловився з приводу страшних подій, що відбуваються в країні? Врешті на початку вересня завісу тайни відкрив чоловік Оксани Білозір. Роман Недзельський виклав у мережу світлину разом із зіркою, сповістивши, що Олег перебуває на лікуванні в Німеччині.

Знаменитість допоміг військовим

До речі, наприкінці липня Недзельский, який є військовим ЗСУ, висловлював подяку Олегу за матеріальну допомогу. Бус із гуманітарною допомогою зламався поблизу Кракова й опинився на СТО. Винник допоміг з ремонтом і логістикою, тож вантаж було вчасно доставлено на передову.

Олег Винник, за словами Недзельского, допоміг волонтерам

На початку жовтня Валерій Харчишин дав розлоге інтерв’ю Таблоїду, в якому, зокрема, пригадав свого колегу по сцені. Виявляється, фронтмен гурту “Друга ріка” писав до оспівувача вовчиць, коли дізнався, що той дає багато концертів у Німеччині. Запропонував допомагати фронту. Згодом дізнався про авто від Винника.

Чим хворіє зірка?

Те, що у Винника були проблеми зі здоров’ям, пам’ятають всі прихильники співака. Адже через “корону” він вимушено припинив участь у проєкті “Танці з зірками-4”, де непогано проявив себе у парі з хореографом Оленою Шоптенко. Після того чоловік дуже рідко з’являвся на масових заходах, сильно схуд, змарнів і, здавалося, навіть став гірше співати.

Олег Винник у Танцях з зірками-4

Ще в середині липня адвокатка співака намагалася заспокоїти його прихильниць, сповістивши, що Винник зник з інформпростору за станом здоров’я, але не забуває про ЗСУ і доправляє для українських воїнів автівки через власний благодійний фонд “Вовчиця”.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.