facebook

Облягаюча сукня з мереживом і боб-каре з чубчиком: дружина Олега Винника Таюне підкорила зовнішнім виглядом

Чарівна Таюне підкорила мережу зовнішнім виглядом, вийшовши на сцену в незвичному образі з вечірньою мереживною сукнею і модною стрижкою каре.

Олег Винник на протязі всієї кар’єри на українській сцені приховує правду про свою дружину, але таємниця давно перестала бути таємницею. Його жінкою в Мережі та у ЗМІ називають бек-вокалістку Таюне, яка так само мовчить як і її зірковий чоловік.

Кореспонденту 1 хвилини вдалося зібрати інформацію про відносини Винника і Таюне, які як виявилося в молодості зіграли весілля в селі:

Пара не дуже активно веде блоги в Instagram, але про це подбали їх прихильники, які створили багато фан-сторінок і викладають туди архівні фото і відео з улюбленими зірками. На цей раз користувачі обговорюють виступ Таюне в елегантній вечірній сукні синього кольору з блискучим поясом, глибоким вирізом, оформленим мереживом, без рукавів та жіночним розрізом на спідниці.

Туфлі на підборах і браслети завершили образ, а зачіска особливо сподобалася фанатам – коротке боб-каре з чубчиком. Зараз дружина Винника носить довгу стрижку.

Дружина Олега Винника Таюне підкорила образом з мереживною сукнею і стрижкою каре
Дружина Олега Винника Таюне підкорила образом з мереживною сукнею і стрижкою ка

У відео Таюне співає пісню “Чую чую, бачу бачу”, яку написав для сольної кар’єри дружини Олег Винник. Вона не стала окремою співачкою, але на концертах часто виходить на сцену сама з сольними піснями.

Нагадаємо, від початку повномасштабного російського вторгнення Олег Винник і Таюне перебувають в Німеччині. Вони особисто не спілкуються з прихильниками зараз, тому було багато чуток на цю тему. Казали, що виконавець має серйозні проблеми зі здоров’ям і лікується в Німеччині. Це виявилося правдою, яку підтвердив адвокат Винника. При цьому не зважаючи на особисті проблеми артист фінансово допомагає закупати машини, ремонтувати їх та фарбувати для передачі ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.