facebook

Дружина Григорія Решетніка розповіла, що сталося з їхнім маленьким сином: “Почало сіпатись око”

Дружина відомого українського телеведучого розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилась з їхнім середнім сином. Дмитру Решетніку довелось би їхати до лікаря, якби не зіркова мати

Відомий український телеведучий перебуває у шлюбі зі своєю коханою Христиною Решетнік. Закохані виховують трьох дітей – синів Івана, Дмитра й Олександра. З другою дитиною подружжя нещодавно трапилась неприємна пригода, втім Христина вчасно вжила заходів і все завершилось хепі-ендом.

Дмитро Решетнік ледве не потрапив до лікарні

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова дружина розповіла підписникам про пригоду, що трапилась з її сином. Так, за словами дружини українського телеведучого, їхній Дмитро грався з кришталиком, зробленим із пластмаси. В якийсь момент дитина вирішила запхнути маленький камінець собі в ніс – дістати самостійно його хлопчик уже не зміг.

По допомогу Дмитро звернувся до мами. Христина Решетнік почала спокійно діставати сторонній предмет з носа свого сина та попросила його не плакати та не гомоніти, аби кришталик не залетів ще далі й не довелось їхати до лікаря. Знаменитість зізнається, що у цей момент вона була дуже спокійною, адже не мала права нервувати – тоді б її приклад наслідував син і, аби дістати камінчик з носа, їм довелось звертатись по допомогу до спеціаліста.

Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні
Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні

Коли це сталося, я була спокійна, як удав. Сказала Дімулі, що нічого страшного. Зараз все зробимо

– прокоментувала дружина ведучого.

Христина Решетнік розповіла, як їй вдалось дістати пластмасовий камінь з носа свого сина. За словами дружини українського телеведучого, вона притиснула ніс Дмитра у місці, що ближче до очей, і обережно пальцями притискала сторонній предмет, доки він не випав через ніздрю. Після того, як “операція” з урятування Дмитрика була проведена, хлопець почав плакати від шоку. Втім, зізналась Христина Решетнік, пізніше хлопець заявив: ця ситуація буде йому наукою на все життя.

Сама зіркова мати розповіла, що після того, як все добре завершилось, вона відійшла від шоку й помітила, що в неї сіпається око. Христина Решетнік зазначила, що з дітьми ніколи неможливо розслабитись, проте вона рада, що інцидент завершився хепі-ендом.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?