facebook

Наталія Мосейчук розповіла про навчання свого сина від нинішнього чоловіка: не звичайна українська школа

Відома українська телеведуча не дуже часто розповідає про особисте життя. Цього разу знаменитість вирішила поділитись зі своїми шанувальниками деталями шкільного життя свого сина

Ведуча телеканалу “1+1” окрім своєї професійної діяльності, займається громадськими та волонтерськими справами. Наталія Мосейчук є кураторкою соціального проєкту “Право на освіту”, тому питання українських шкіл для знаменитості є особливо гострим.

Нещодавно Мосейчук розповіла про навчання у школах під час війни та пригадала, як змінювався освітній процес із плином часу. Крім того, українська телеведуча розповіла про те, як проходить навчання її молодшого сина під час повномасштабної війни.

Наталія Мосейчук про те, де та як навчається її син

У вересні цього року знаменитість вирішила віддати свого молодшого сина Матвія до української столичної школи. Так, за спогадами Наталії Мосейчук, коли вона прийшла до школи, то у її сина було всього 8 однокласників, проте вчителі давали всім батькам відчуття безпеки та впевненості. Тоді, зізнається українська телеведуча, вона ще більше захотіла залишити в цьому навчальному закладі свою дитину.

Наталія Мосейчук показала шкільний заклад, у якому навчається її молодший син
Наталія Мосейчук показала шкільний заклад, у якому навчається її молодший син

Крім того, знаменитість зазначила, що через переконливі запевнення вчителів, батьки дійсно повірили, що згодом варто віддати своїх дітей до школи офлайн. Саме тому, зізналась, Наталія Мосейчук, згодом у класі її сина стало вдвічі більше дітей – 16 учнів.

Телеведуча також пригадала про навчання свого старшого 23-річного сина Антона. За спогадами Наталії Мосейчук, тоді у школах було набагато гірше. Тоді у вчителів не було мотивації навчатись, а також працівники не розуміли, як правильно викладати запропоновану шкільну програму.

Пам’ятаю 2006 рік як один з найгірших періодів у розвитку української школи. Демотивовані вчителі з незрозумілими для себе програмами

– прокоментувала ведуча.

Наталія Мосейчук у школі
Наталія Мосейчук у школі

Телеведуча змінила свої погляди

Крім того, зізнається Наталія Мосейчук, за останні роки її думка про підхід до навчання сильно змінилась. Раніше знаменитість вважала, що найважливіше для дитини – вміння читати, писати, а також наявність теоретичних знань. Після початку роботи над проєктом “Право на освіту”, ведуча зрозуміла, що софт-скілс – не менш важливі.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.