facebook

Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної: весілля відмінили

Відомий комік і колишній наречений акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт виїхав з України вже після початку повномасштабної війни. Де зараз знаходиться шоумен, читайте далі в матеріалі.

Шоумен Олександр Еллерт став популярним після участі в шоу “Холостячка”. Саме його Ксенія Мішина обрала серед 15 претендентів на її серце. Їхні почуття були справжніми і щирими, тож уже з перших ефірів романтичного шоу глядачі відчували, що Мішина обере саме його.

Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після фіналу “Холостячки” Ксенія і Олександр почали жити разом і будувати плани на майбутнє. Втім, їхнє кохання не було вічним. Вже через рік Мішина оголосила, що вони з Олександром більше не разом. Таке рішення прийняла саме акторка, а ось Елерт ще довго в інтерв’ю говорив, що кохає Ксенію, а також робив декілька спроб повернути стосунки.

Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після початку повномасштабної війни в України Олександр Еллерт деякий час жив на західній Україні. Більше того, Мішина зізналася, що вони з її екс-коханим місяць прожили разом в будиночку на Буковелі, коли почалася війна. Втім, пізніше їхні шляхи розійшлись. Декілька місяців назад стало відомо, що Олександр Еллерт покинув країну і виїхав в Каліфорнію, США. На яких підставах чоловік виїхав з країни і чи зробив він це законно, не відомо. Еллер не коментує свій виїзд.

Олександр Еллерт вперше показав свою реальну дружину
Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Колишній Ксенії Мішиної хоч і не так активно, як раніше, але веде свій Інстаграм-блог. Проте чоловік так і не зізнався, чому він поїхав в США і чим він там займається. Варто додати, що Олександр отримує купу хейту в Мережі. Публіка його засуджує за те, що він покинув Україну під час військового стану і зробив це ймовірно незаконно.

Сам Еллерт реагує на це у звичній для себе манері – віджартовується.

Нагадаємо, Олександр Еллерт багато років був автором сценарію студії “Квартал 95”. Однак після розставання з Ксенією Мішиною чоловік почав змінювати своє життя. Спочатку гуморист взяв довготривалу відпустку на роботі, а потім і зовсім звільнився.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.