facebook

11 років тому трагічно загинув Ігор Пелих. Як сьогодні виглядають діти і дружина телеведучого

11 років тому у віці 35 років у страшній аварії в Києві не стало відомого телеведучого Ігоря Пелиха. У нього залишилося троє дітей, яким на момент загибелі батька було 2, 5 і 7 років. Як живе родина Ігоря сьогодні — читайте далі.

Телеведучий Ігор Пелих був відомий українському глядачаеві по таким передачам як “Галопом по Європах”, “На свою голову” і “Лабіринт”.

Ігор був уродженцем Тернополя, але в кінці 90-х переїхав до Києва, де працював на радіо. У 1999 році він став ведучим шоу “Не всі вдома” на телеканалі “1+1”. Його напарницею була Олександра Лозинська, яка і стала єдиною дружиною телеведучого.

Він швидко став улюбленцем українських телеглядачів і вражав зарядом своєї енергії та позитиву. У шлюбі з Лозинською у них народилося троє дітей — син і дві дочки.

Ігор Пелих з сім’єю

8 травня 2009 року щасливе життя телеведучого трагічно обірвалося. О 5 ранку на проспекті Перемоги в Києві він потрапив у страшну аварію — машина, в якій їхав Ігор з колегами, спочатку в’їхала в Volkswagen Passat. В результаті зіткнення автомобіль з Пелихом вилетів на зелену зону, де врізався в два дерева і перекинувся.

У салоні автомобіля тоді перебувало 4 людини разом з Ігорем і водієм Олегом Кириловим — партнером Пелиха по бізнесу. Останній був єдиним, хто вижив у цій страшній аварії. Він втік з місця події, але не втік від рук закону. Кирилова засудили до 19 років позбавлення волі і виплату моральної компенсації родичам постраждалих.

На момент смерті у Ігоря Пелиха було три маленьких дитини — старшому синові Івану було 7 років, доньці Соломії 5, а наймолодшій Устині всього два рочки.

Через 11 років діти відомого телеведучого ведуть активний і цікавий спосіб життя.

Син Іван вчиться на режисера в університеті мистецтв імені Карпенка-Карого, у нього є дівчина. Хлопець підтримує теплі стосунки з сестрами і мамою.

Старший син Ігоря Пелиха Іван

Середній доньці Соломії сьогодні 16 років. Вона захоплюється грою на гітарі і є учасницею української скаутської організації “Пласт”.

Дочка Ігоря Пелиха Соломія

Наймолодша Устина ще школярка. Дівчинка зараз вчиться і підтримує теплі стосунки зі старшими братом і сестрою.

Молодша дочка Ігоря Пелиха Устина

Про дружину Ігоря Пелиха Олександру сьогодні відомо не багато. Вона пішла з телебачення і рідко дає інтерв’ю в пресі. Олександра обіймає посаду керівника продакшн-студії “Роги і копита”, яка займається виробництвом серіалів і телепередач для каналу “ICTV”.

Жінка називає себе ліберальної мамою і легко дозволяє дітям фарбувати волосся, купувати одяг, який їм подобається і намагається бути для них в першу чергу подругою.

Олександра Лозинська – дружина Ігоря Пелиха

В шлюби Олександра більше не вступала, а про її романи ніколи ніхто не чув. Весь свій час вдова Ігоря Пелиха присвячує дітям і роботі.

Іван і Соломія — старші діти Ігоря Пелиха

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.