facebook

Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні: “Росіян цим не розчулиш”

Відомий російський шоумен і комік Максим Галкін з перших днів війни підтримує Україну і засуджує агресію росії. Нещодавно артист відреагував на удари по енергетичній системі України.

Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке облетіло Мережу 24 листопада. Мова йде про фото дівчинки з Києва, чиї батьки привезли її на заправку, щоб підзарядити пристрій, який необхідний дитині для життя. Як відомо, 23 листопада росія нанесла черговий масований удар по енергетичній системі України, тому мільйони жителів залишились без світла, води та тепла на 2 доби.

Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні
Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні

Публікація зібрала рекордних 22 тисяч коментарів всього за день. Українці подякували Галкіну за його позицію та підтримку. Зібрались в коментарях і росіяни, які залишили коментарі сповнені невисті та нагадали Галкіну, що він “зрадник”.

Росіян цим не проймеш, у них є відповідь заготовлена про “вісім років”

, – написала українка під постом Галкіна.

Нагадаємо, зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова після початку повномасштабної війни в Україні відразу висловили свою позицію і засудили дії російської влади. Шоумен, Алла Борисівна і двійко їхніх дітей виїхали з росії до Ізраїлю ще в лютому.

18 вересня Міністерство юстиції росії внесли Галкіна до списку іноземних агентів. Мається на увазі, начебто шоумен отримує кошти від України, висловлюючи позицію проти війни.

Галкін відреагував на це, оприлюднивши відео в своєму Інстаграм-блозі. Шоумен заявив, що не продає “власну думку” і чинить по совісті. Алла Пугачова теж не промовчала. Зірка звернулася до російської влади із закликом і її внести у список іноагентів, адже вона, як і її чоловік, проти війни.

Після цієї події Галкін і Пугачова виставили на продаж свій легендарний замок у Підмосков’ї. Схоже, тепер зіркове подружжя не має намірів повертатися до росії ніколи.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.