facebook

Лікнеп від Наталки Могилевської: лампочка з фольги, що горітиме цілий рік. Потрібні тільки батарейки

Аварійні відключення світла завдали чимало незручностей українцям. Кожен намагається шукати альтернативні засоби освітлення. Наталія Могилевська, наприклад, рятується маленькими лампочками, під'єднуючи їх до пальчикових батарейок.

Наталія Могилевська потурбувалася про освітлення

Співачка знайшла чудовий вихід, як освітити темні кімнати. Під час відключення світла кожен українець може скористатися досвідом Могилевської. В акаунті в Інстаграмі Наталія наочно продемонструвала, як змайструвати мінісвітильник. Треба взяти дві пальчикові батарейки, порожню сірникову коробочку, лампочку від гірлянди з двома дротами – плюсом і мінусом – і шматочок фольги від шоколадки.

Пару батарейок слід обмотати джгутом із фольги, згорнутим у кілька шарів. Конструкцію вкласти у сірникову коробку, нещільно закривши її. У проміжок, що залишився, просунути дроти від лампочки.

Вуаля, маленький нічничок готовий! Як запевнила артистка, ця простенька конструкція здатна освітлювати житло протягом року. Сама Наталія вже розмістила хендмендові світильники повсюди – у кімнатах, у гардеробній, на кухні і ванній.

Ольга Сумська варила суп у під’їзді

Не розгубилася відсутності цивілізаційних вигод і Ольга Сумська. Разом із чоловіком Віталієм Борисюком вийшли на сходовий майданчик у суцільній темряві, під’єднали газовий балончик до горілки і зварили суп із фрикадельками.

Освітлювали процес приготування їжі за допомогою свічки і ліхтарика. Як запевнила артистка, на 2 дні їжі точно вистачить. Щоправда, не розповіла, де подружжя бере воду, адже її відключили разом зі світлом. Оскільки зірка вбрана у кілька шарів теплого одягу, а на голові у неї капюшон, зрозуміло, що й опалення в будинку відімкнуто.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.