facebook

Сім’я Даші Малахової примудрилася заразитися вошами на карантині

Про неприємний інцидент телеведуча повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Українська телеведуча і актриса Даша Малахова поділилася зі своїми підписниками на сторінці в Facebook неприємними новинами.

Поки її колеги по шоу-бізнесу хваляться активним життям на карантині і роздають поради, як цей період зробити максимально продуктивним, Даша потрапила у трохи безглузду ситуацію.

Телеведуча повідомила, що її діти в умовах самоізоляції принесли додому вошей — тепер уся сім’я телеведучої проводить різні процедури, щоб вивести “небажаних гостей” з їхнього будинку.

Немного странных фактов. С 16 лет я крутилась в кругах с бомжами и детьми улицы. Была волонтером в красном кресте,…

Opublikowany przez Dashę Malakhovą Piątek, 8 maja 2020

Даша додала, що по-справжньому шокована таким “подарунком” з вулиці саме зараз, в період карантину.

Адже за все своє життя вона відвідала безліч місць, де можна було легко підхопити вошей, але вони завжди оминали її.

Телеведуча активно займається благодійністю і допомогою малозабезпеченим. Малахова була волонтером від “Червоного хреста” в Африці, працювала в благодійних фондах, які допомагали дітям вулиці. Дівчина навіть зізналася, що одного разу під час вагітності її побили підлітки в розподільнику на Троєщині.

Крім того, Малахова часто відвідує дитячі будинки і говорить, що не уявляє свого життя без них. Про проблему вошей вона навіть ніколи не замислювалася, але карантинний період вирішив інакше.

Підписники Малахової з гумором сприйняли таку новину і в коментарях подякували за відвертість і щирість перед ними. Багато-хто бажає якнайшвидшого “одужання”.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.