facebook

Світлана Лобода закрила збір і перерахувала ще 1 млн гривень на відновлення будинків в рідному Ірпені

Українська співачка Світлана Лобода вкотре перерахувала велику суму коштів на допомогу українцям. На цей раз артистка передала 1 мільйон гривень на відновлення пошкоджених будинків в місті Ірпінь.

З початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода, яка з 2014 живе та працює в росії, висказала свою позицію в підтримку України. Співачка виїхала з росії, відмовившись від заробітків в країні-терористці.

Світлана Лобода відразу почала активно волонтерити і фінансово допомагати рідній країні. Ще в березні співачка передала теробороні Борисполя автомобіль і 1,5 мільйонів гривень на бронежилети для військових.

На початку літа Лобода вперше після деокупації Ірпеня відвідала місто. Саме в Ірпені Світла народилася і виросла. Співачка була вражена розрухою, яку залишила після себе російська армія. Тоді Лобода пожертвовала ще 3 мільйона гривень на відбудування дитячого садочку.

Світлана Лобода прокоментувала заяву Литви про внесення її до списку персон нон грата
Світлана Лобода закрила збір і перерахувала ще 1 млн гривень на відновлення будинків в рідному Ірпені

18 жовтня, у день свого 40-річчя, співачка повідомила, що відкриває збір для відновлення пошколжених будинків в Ірпені. Світлана повідомила, що потрібно зібрати 4 мільйона гривень і додала, що 1 мільйон пожертвує вона особисто.

28 листопада Лобода підбила підсумки по збору і повідомила, що збір закритий і що вона жертвує ще 1 млн гривень власних коштів для відновлення рідного міста Ірпінь.

До слова, в одному з недавніх інтерв’ю Світлана Лобода зізналася, що шкодує про те, що останні 8 років жила і працювала в росії. Співачка зізнається, вона не розбиралася у всьому, що відбувається і не розуміла всієї масштабності російсько-українського конфлікту, який тривав 8 років. Втім після початку повномасштабної війни в Україні Світлана зрозуміла, що не має морального права лишатися в росії. За словами артистки, їй соромно і вона відчуває провину за те, що раніше цього не розуміла.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.