facebook

Кацурін подарував Дорофєєвій банний віник: після розлучення з колишньою на більше не вистачає грошей?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала, які подарунки їй дарує після розлучення з Дантесом новий обранець Михайло Кацурін. Ресторатор подарував їй букет

Українська артистка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі Надя Дорофєєва час від часу ділиться з шанувальниками цікавими моментами з життя. Цього разу співачка вирішила показати, який букет подарував їй Михайло Кацурін, новий обранець – після розлучення з Володимиром Дантесом.

Букет для Дорофєєвої від Кацуріна

На сторінці української співачки в Інстаграмі з’явилась Історія, на якій артистка показала, якими подарунками її “балує” новий коханий. Київський ресторатор Михайло Кацурін подарував Наді Дорофєєвій букет. Варто зазначити, що через кольорове оформлення подарунка можна сплутати букет із банним віником.

Подарунок Дорофєєвій від Кацуріна оформлено повністю в зеленому кольорі – гілочки ялинки комбінуються з іншими зеленими рослинами. Михайло Кацурін подарував зелений букет своїй коханій у красивій крафтовій обгортці.

Надя Дорофєєва показала шанувальникам, який букет їй подарував коханий Михайло Кацурін
Надя Дорофєєва показала шанувальникам, який букет їй подарував коханий Михайло Кацурін

На опублікованій історії українська співачка відмітила акаунт свого бойфренда, проте вирішила не писати слова вдячності на загал. Можна припустити, що Надя Дорофєєва не захотіла показувати свої почуття. Схоже, що співачка подякувала коханому особисто й утрималась від зайвих слів.

Побачення Дантеса та Кацуріної

Нагадаємо, що після розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса обидва закрутили романи з іншими людьми. Так, поки Надя закрутила роман з Михайлом, Вова “придивився” до Даші. Між колишніми друзями спалахнула іскра й вони почали зустрічатись. Нещодавно Даша Кацуріна похизувалась стосунками з новим чоловіком та показала їхнє романтичне побачення.

Нова дівчина співака Дантеса Даша Кацуріна показала романтичні кадри зі столичного ресторану
Нова дівчина співака Дантеса Даша Кацуріна показала романтичні кадри зі столичного ресторану

На опублікованих кадрах закохані спершу відправились зі Львова до української столиці, а безпосередньо у Києві сходили до ресторану. Даша Кацуріна показала їхню романтичну вечерю. Варто зазначити, що все виглядало доволі смачно й апетитно, а атмосфера в ресторані налаштовувала на романтику між закоханими.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.