facebook

Втрати і поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Писанка і Сумська померли, а Вакарчук і Кекелія народили

2022 рік став найважчим роком в житті кожного українця. Тисячі людей втратили своїх рідних через війну. Втім, життя триває і навіть у такий складний час народжуються діти.

У сьогоднішній статті ми розповімо про зірок, які пішли у небуття у 2022 році, а також згадаємо знаменитостей, які у такий складний час стали батьками.

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022

Паша Лі

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Паша Лі

Паша Лі – був відомим українським актором кіно і актором дубляжу. Після початку повномасштабної війнив Україні Паша взяв на себе важливу місію і став волонтером. Хлопець допомагав евакуюватися цивільним мешканцям з Ірпеня і 6 березня став жертвою військового злочину. Павло разом з іншими волонтерами їхав у цивільному авто без жодних військових ознак, яке потрапило під обстріл. Хлопець загинув на місці.

Руслана Писанка

Руслана Писанка до та після схуднення
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Руслана Писанка

Відома українська акторка і справжня улюблениця публіки Руслана Писанка пішла з життя в липні цього року. Причиною смерті стала важка онкологічна хвороба, про яку Руслана дізналась, коли приїхала в Німеччину, втікаючи від війни. Боротьба акторки з хворобою була недовгою. Нажаль, рак переміг.

Ганна Сумська

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Ганна Сумська
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Ганна Сумська

Через декілька днів після початку повномасштабної війни в Україні пішла з життя відома українська актриса Ганна Сумська, яка зіграла більше 150 років в кіно.

Леонід Кравчук

Антонина Кравчук с Леонидом Кравчуком
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Леонід Кравчук
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Леонід Кравчук

Перший Президент України Леонід Кравчук пішов з життя у віці 89 років. У 2021 році чоловік переніс операцію на серці, але не зміг повністю одужати. Після довготривалої хвороби чоловік помер.

Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022

Хоча цей рік переповнений біллю і смутком, були у ньому і гарні події, а саме – народження дітей. Деякі зірки шоу-бізнесу стали батьками саме у 2022 році.

Святослав Вакарчук

Другий шлюб Святослава Вакарчука
Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Святослав Вакарчук став татом

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” став татом 21 червня. В нього народилася донечка, яку назвали Соломією.  За рік до цього у Святослава народився первісток. Хлопчика назвали Іваном.

Віра Кекелія

Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Віра Кекелія стала мамою

8 серпня стало відомо, що співачка, учасниця “Голосу країни” та акторка “Жіночого Кварталу” Віра Кекелія вдруге стала мамою. На світ з’явився хлопчик, якого назвали Матвієм.

Олександр Скічко

Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Олександр Скічко став татом

Український пародист і телеведучий Олександр Скічко став батьком 24 квітня. У нього народилася донечка, яку назвали Анною.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.