facebook

Втрати Потапа: від дуетів із Каменських і “Время и стекло” до Мішель Андраде з Позитивом: усе через Горову?

Складається враження, що останнім часом від Потапа відвернулася удача, адже шоумена весь час переслідують неприємності в роботі. Навіть в особистому житті не все гаразд – шлюб із Настею Каменських опинився під загрозою.

“Потап і Настя”

Все почалося з оголошення про розпад дуету “Потап і Настя”, яке неабияк шокувало прихильників гурту. У жовтні 2017 пара після 11 років спільних концертів сповістила, що ставить співпрацю на паузу.

Щоправда, протягом якого часу триватиме тайм-аут, не сказали. Згодом фани здивувалися ще більше, дізнавшись, що NK, яка вже на той час почала вдалу сольну кар’єру, 2019-го вийшла заміж за свого колегу Олексія.

“Время и стекло”

Наступним шоком стала новина про припинення існування гурту “Время и стекло” у травні 2020 року. Виглядало подібне рішення Потапа дуже дивним, адже кліпи Дорофєєвої і Позитива набирали мільйони переглядів, а концертні тури завжди проходили з чималим успіхом.

Самі учасники дуету не виглядали сумними, а радо ділилися планами на майбутнє, сповістивши, що за 10 років завершили роботу над картиною “Время и Стекло”, і тепер мають бажання зайнятися чимось новим.

Мішель Андраде і Позитив

Про те, що знаменитості більше не має нічого спільного з Moзgi Group, цьогоріч сповістила сама болівійка, коли спілкувалася зі Славою Дьоміним.

Мішель почала співпрацю з Потапом у 2016 році, а тепер відчула в собі сили продюсувати себе і свою команду самостійно. Чорнявка проговорилася, що Позитив теж розірвав контракт із лейблом.

Ірина Горова

Днями колишня дружина оголосила про завершення співпраці з Олексієм Потапенком. Жінка почерпнула все, що їй потрібно було знати про шоубізнес, і тепер здатна самотужки розвивати музичну індустрію.

От тільки чи буде це робити з колишніми підопічними ексчоловіка, чи набере нових виконавців, не поточила.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.