facebook

Дантесу на зло: Дорофєєва і Кацурін записали спільну пісню про власне кохання – “Щоб не було”

Надя Дорофєєва випустила нову пісню під назвою "Щоб не було", яку записала в дуеті зі своїм новим бойфрендом Михайлом Кацуріним. Більше того, над цією піснею вони працювали разом.

Останні півроку Надя Дорофєєва отримує купу хейту в свій бік від користувачів Мережі. Все почалося з заяви співачки про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким вона прожила в шлюбі 7 років. Пізніше виявилось, що Дорофєєва зрадила Дантесу із другом сім’ї Михайлом Кацуріним і увела цього ж Кацуріна у власної подруги.

Надя Дорофєєва з новим коханим Кацуріним
Дорофєєва і Кацурін записали спільну пісню про власне кохання

Через обговорення в Мережі Надя практично не коментує свої особисте життя в інтерв’ю і не показує спільні фото з новим бойфрендом у Мережі.

Втім, 8 грудня співачка випустила нову пісню разом з Михайлом Кацуріним під назвою “Щоб не було”, в якій якраз і розповіла про своє заборонене кохання.

Скільки би бруду не лилося

Скільки б брехні не писалося

Я знаю – я не помилилася

Я знаю – ми не помилилися

, – співають у пісні Надя і Міша.

Цікаво, що за 10 років стосунків зі співаком Дантесом вони не записали жодної спільної пісні, а з ресторатором Кацуріним співачка вирішила випустити трек.

Ось, як на нову пісню відреагували користувачі Мережі:

  • “Мені не подобається взагалі”;
  • “Не бачу вас разом, хоч убий мене, розумію що любов і таке все, але ж Дантес він такий класний, розумний і справжній мужчина”;
  • “Гидко на це дивитися”;
  • “Надя супер. А от співак і музикант з цього хлопця ніякий . Таке відчуття що хоче аж з штанів вистрибнути стати знаменитістю, щоб всі писали про нього. Надії успіхів у творчості!”

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес дав відверте інтерв’ю, в якому зізнався, що їхній шлюб з Дорофєєвою був зовсім не такий ідеальний, як вони показували в соціальній Мережі. Насправді у подружжя було багато проблем і в результаті вони зрозуміли, що більше не кохають один одного.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.