facebook

34-річна Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника у асиметричній сукні з вуаллю: “Вперше за 9 місяців”

Відома українська танцюристка Олена Шоптенко, яку під час участі в шоу "Танці з зірками" підозрювали у романі з Олегом Винником, вийшла в світ у стильній сукні з вуаллю.

Олена Шоптенко – відома українська танцівниця і хореограф, переможниця найпершого сезону “Танців з зірками” в парі з Володимиром Зеленським. Вона не один раз поверталася на паркет проекту, а її остання участь разом з Олегом Винником викликала багато чуток. Пара так вміло виконувала номери і демонструвала справжню пристрасть в танцях, що розповсюдилися домисли про їх роман. Вовчиці Винника запідозрили, що Шоптенко посунула Таюне, яку вважають таємною дружиною співака.

Зірки спокійно ставляться до подібних чуток, тому що не перший рік в шоу-бізнесі, а після завершення шоу вони перестали з’являтися разом на публіці, тому у прихильників немає причин вважати, що це було щось більше ніж просто співпраця.

Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника
Олена Шоптенко вийшла в світ без Олега Винника

Зараз про Олега Винника нічого не чути, а Олена Шоптенко в своєму Інстаграм-блозі з’явилася на нових фото в стильній коктейльній сукні з асиметричною вуаллю. Цей образ завершили золоті босоніжки, світла сумочка і нарядна зачіска. В такому вигляді танцюристка з’явилася на благодійному вечорі у Відні. Танцюристка під час війни виїхала в Австрію.

Вперше за 9 місяців одягла тут у Відні коктейльну сукню. І на якийсь час відчула себе так, як колись почувала себе вдома в Україні. А ще приємніше стає від того, що привід був чудовий!

– написала Олена.

В кінці листопада вона спільно з благодійним фондом “Мама плюс Я” влаштували вечір перед Різдвом, на якому з квитків, аукціону і пожертвуванням було зібрано майже 84 тисячі євро. Ці гроші підуть на допомогу матерям з дітьми, які постраждали через війну в Україні.

Разом з Шоптенко на цьому заході також засвітилися телеведучий Анатолій Анатоліч і музикант Євген Хмара. Зірки з культурного фронту не зупиняються на шляху до перемоги.

Популярне

Схожі статті

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?