facebook

“Я як артист не контролюю. Я була безвідповідальна”: Надя Дорофєєва вперше розповіла про своє минуле в росії

Відома українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, що її пісні раніше звучали в російських серіалах, але вона цього не контролювала і була аполітичною.

Під час війни в Україні багато знаменитостей дали зрозуміти, на якій вони стороні і якої позиції дотримуються, хоча раніше немало зірок були поза політикою. Серед них опинилася Надя Дорофєєва, яка вперше відверто розповіла про своє минуле в росії на величезну Інстаграм-аудиторію.

Зірка побачила в одному відеоблозі фрагмент про російські фільми і серіали, які були дуже популярними і які дивилися всі. В приклад вона навела “Кадетів” і “Моя прекрасна няня”. Виявилося, що в одному з подібних серіалів 4 роки тому звучала пісня групи “Время и Стекло”. Дорофєєву це дуже зачепило і тому вона вирішила підняти цю тему, не відкладаючи надовго і не влаштовуючи скандал:

Про те, що моя пісня там грає я не знала, бо я, як артист, не контролюю і частіше за все не в курсі таких речей, але це не важливо, це мене не виправдовує і це нічого не змінює

, – поділилася Надя.

Надя Дорофєєва різко відповіла на хейт
Надя Дорофєєва вперше розповіла про своє минуле в росії

Співачка тільки після 24 лютого зрозуміла, що творчість не буває аполітичною, а її позиція була дитячою. Вона назвала себе “інфантильною і безвідповідальною”. Знаменитість не стала лукавити і зізналася, що їй було комфортно бути поза політикою і вона навіть думала, що це класно, це по-творчому. Але цей 2022 рік війни дав їй точне усвідомлення, що мистецтво не буває аполітичним, що росія — країна зло і їй прикро, що вона раніше співпрацювала з російським ринком без розуміння, з ким має справу.

Свою промову Дорофєєва закінчила тим, що повністю визнала свою провину:

Мені шкода, що я не осягнула всього цього раніше

, – написала співачка.

Це зізнання артистка зробила під фото у трендовому спортивному костюмі, кедах і з кавою в руці. Розпущене волосся Надя не укладала і не робила на обличчі макіяж. В коментарях до посту користувачі Мережі похвалили Дорофєєву за вміння визнавати помилки.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.