facebook

Живуть для себе: бездітні зіркові пари, які не народжують дітей – Потап і Настя, Дзідзьо і Славія та інші

В українському шоу-бізнесі були і є подружні пари, які за багато років разом не народили дітей. Серед найвідоміших це Потап і Настя, Дзідзьо і Славія та інші.

Потап і Настя Каменських

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

В 2019 році фанати дуету Потап і Настя почули найзаповітнішу новину, яку чекали роками – співаки разом і кохають один одного. Свій роман зірки приховували довго і не розкривали правду навіть коли Олексій Потапенко офіційно розлучився з першою дружиною Іриною Горовою.

В день свого весілля пара повідомила про своє кохання і одразу після цього в Мережі почали ходити чутки про вагітність Каменських. Але вся справа в невдалих ракурсах на фото, тому що у Потапа і Насті ще немає спільних дітей. До категорії чайлд-фрі подружжя не відноситься і мріє мати малюків.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Дантес і Дорофєєва влаштували найгучніше розлучення 2022 року. Весною зіркова пара повідомила, що вони більше не разом, а через деякий час вони обидва розкрили свої відносини з екс-подружжям Кацуріних, Мішею і Дашею.

В шлюбі з Надею Володимир заявляв, що він чайлд-фрі, а у стосунках з Кацуріною, яка має двох маленьких дітей, він вже не так відгукується про батьківство і зізнається, що дуже щасливий проводити час з малими.

Дзідзьо і Славія

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Багато років Михайло Хома був одружений на Ярославі Притулі, більш відомій як співачка Славія. Їх історія кохання почалася ще в юності, але на все життя не розтягнулася і закінчилася в 2021 році.

Після розлучення Славія в інтерв’ю розповідала, що мріяла стати мамою, однак від чоловіка бажання заводити дітей не бачила, він все відкладав на потім, виправдовуючись шаленою зайнятістю. Так пара і не народила спадкоємців.

Фагот і Ольга Навроцька

Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей
Бездітні зіркові пари, які не народжують дітей

Лідер групи “ТНМК” Фагот і дизайнер Ольга Навроцька давно разом, але спільних дітей не мають. Олега Михайлюту батьком зробила інша жінка, а Навроцька відкрито розповідала про те, що вона чайлд-фрі і щаслива, що музикант вже реалізувався як тато.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.