facebook

Скріпили шлюб перед Богом: Хамайко і Оністрат, Квіткова і Добринін та інші пари, які повінчались

З кожним роком закохані пари все рідше крім офіційного шлюбу вирішують закріпити шлюб перед Богом. Втім, серед зіркових пар є немало тих, хто повінчався.

Релігійні люди вважають, що шлюб справжній лише після того, коли подружжя повінчаються. Такий шлюб вважають “укладеним на небесах”.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат

Зіркові пари, які повінчались: Хамайко і Оністрат
Зіркові пари, які повінчались: Хамайко і Оністрат

Відома телеведуча Валентина Хамайко і бізнесмен Андрій Оністрат живуть у щасливому шлюбі більше 15 років і виховують четверо дітей. При цьому офіційно шлюб вони не реєстрували. Закохані вирішили, що для них важливіше скріпити шлюб перед Богом, тож у 2017 році вони повінчалися.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко
Зіркові пари, які повінчались: Комаров і Кучеренко

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився на юній красуні Олександрі Кучеренко у 2019 році. Їхні стосунки були таємними і реєстрували шлюб вони теж таємно. Дмитро і Олександра розписалися у Києві без жодних церемоній і відправились у Єрусалим, щоб там повінчатися.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Зіркові пари, які повінчались: Квіткова і Кучеренко
Зіркові пари, які повінчались: Квіткова і Кучеренко

Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали єдиною парою із шоу “Холостяк”, яким вдалося зберегти стосунки поза проєктом і побудувати сім’ю. Вони одружилися у 2020 році і планували згодом повінчатися. Подружжя відкладали таїнство вінчання, втім після довгої розлуки через війну, закохані вирішили, що вже прийшов час. Даша і Нікіта повінчалися без жодного розголосу. Вони були у цей день лише у двох: без рідні та друзів.

Тіна Кароль і Євген Огір

Зіркові пари, які повінчались: Тіна Кароль і Євген Огір

Тіна Кароль і Євген Огір одружилися у 2008 році. Мало хто знає, але їхнє перше весілля проходило на Мальдівських островах, в той час, коли в Україні була зима. Тоді закохані зробили свято лише для себе і не запрошували гостей. Лише через півроку, влітку, подружжя вирішило зіграти шумне весілля, куди запросили багато гостей і пресу. Саме тоді Тіна і Євген повінчалися у Києво-Печерській Лаврі. На жаль їхній шлюб обірвала страшна хвороба. У 2013 році Євген Огір пішов з життя через онкологію.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.