facebook

Брежнєва привітала молодшу дочку від бізнесмена з 13-річчям: Сара Кіперман виглядає набагато старше свого віку

Відома українська співачка привітала у соціальних мережах свою доньку з її 13-річчям. Знаменитість підійшла до вітання з гумором та показала фото дівчинки з різних періодів життя

Українська співачка та відома артистка привітала молодшу доньку з її днем народження. Цьогоріч Сара Кіперман відсвяткувала 13 років, проте виглядає дівчина набагато старше свого віку. Елегантний та витончений одяг додає Сарі стилю, а її тендітна зовнішність, яку вона успадкувала у матері робить її справжньою красунею.

Віра Брежнєва привітала доньку з днем народження

14 грудня донька відомої української співачки відсвяткувала своє 13-річчя. На честь пам’ятного дня Віра Брежнєва поділилась зі своїми підписниками красивими фотографіями Сари Кіперман, а також показала, як дівчинка виглядала раніше. Так, зірка зазначила, що з маленького курчата Сара перетворилась на красиву дівчину. Зіркова мама зуміла з гумором підійти до привітання молодшої доньки.

Віра Брежнєва привітала молодшу доньку з днем народження, скріншоти з Інстаграму співачки
Віра Брежнєва привітала молодшу доньку з днем народження, скріншоти з Інстаграму співачки

Крім того, відома українська співачка показала чорно-білу фотографію своєї молодшої доньки, на якій Сара позує в неймовірній сукні цікавого крою. Так, на цьому кадрі Кіперман молодша зовсім не виглядає як 13-річний підліток. Красива темна сукня, чорні підбори та укладене в локони волосся створює враження, що дівчині щонайменше виповнилось 20 років.

На цьому кадрі вже 13-річна Сара Кіперман носить темну сукню в цяточку з довгим шлейфом. Довжина наряду не однакова – спереду обрана зірковою донькою сукня вища та відкриває вид на красиві підбори, що обрала для заходу Сара.

Молодша донька Віри Брежнєвої на фотографії на сторінці матері
Молодша донька Віри Брежнєвої на фотографії на сторінці матері

Особисте життя Віри Брежнєвої

Нагадаємо, що українська співачка має двох доньок, яких народила від різних чоловіків. Старшу доньку Соню Войченко Віра Брежнєва народила від Віталія Войченко, а 2009 року на світ з’явилась Сара Кіперман – її тато є бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Восени 2015 року артистка таємно одружилась з Костянтином Меладзе. З цим продюсером пов’язане не лише особисте життя Віри Брежнєвої, а і її творчість. Так, знаменитість довгий час працювала разом з продюсером і композитором, проте останнім часом у мережі ходять чутки, що пара ймовірно розлучилась. Офіційних коментарів не давали ні Віра Брежнєва, ні її чоловік Костянтин Меладзе.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.