facebook

Ігоря Ніколаєва застукали на ніжному спілкуванні з іншою: що скаже Проскурякова

Чутки про розлучення композитора Ігоря Ніколаєва з дружиною Юлією Проскуряковою розповсюджуються постійно. Та, певно, співачка заплющує очі на маленькі капості чоловіка, тому шлюб і тримається так довго.

Мережею ширяться світлини, де 62-річний Ніколаєв ніжно притискає до себе блондинку. Музикант запевнив, що, мовляв, вони з Люсею Чеботіною таким чином готують у студії сюрприз для шанувальників на Новий рік. Але навіщо ж так близько притискатися? Адже дружині не зовсім приємно споглядати за обіймами благовірного.

Цьогоріч Юрій Ніколаєв підготував новорічний дует не з дружиною

За всі 12 років спільного життя з легендою естради Юлії довелося витерпіти чимало образ. Спочатку її всі порівнювали з попередньою дружиною Ігоря Наташею Корольовою, потім хейтили за надмірну вагу. Тепер Ніколаєв хвалиться новорічною обкладинкою з іншою, на якій не знайшлося місця коханій дружині.

А оскільки маестро натякнув, що сюрприз буде не один, шанувальники, перебуваючи у стані шоку, засипали знаменитість питаннями:

“А де ж Юля?”

“А Проскурякова виступатиме чи ні?”

“Чи буде дует із дружиною, як минулого Нового року?”

Розлучення чи фейк?

Подружжя живе разом 12 років і ростить 7-річну донечку Вероніку. Жодних скандалів за цей час між Юлією і Ігорем не було зафіксовано. Ніколаєв займається музикою, дружина знімається в кіно. Тож на взаємні звинувачення і підозри часу не залишається.

Виявляється, Проскурякова має диплом режисера, але поки що виступила як акторка, отримавши головну роль у стрічці “Сльози осушить вітер”. За час знімання група настільки зблизилася, що розставатися по завершенні роботи було дуже тяжко.

Коли Юля з чоловіком виходять на сцену разом і співають дуетом, це обов’язково буде пісня, що стосується родинних цінностей. Та фоловери не особливо вірять у щирість їхніх почуттів. Ледь не після кожного виступу лунають гнівні коментарі, що пара майже не взаємодіяла на сцені й складалося враження, начебто поруч стоять зовсім чужі люди. Шанувальники зірок відчувають, що невдовзі може статися розлучення. Що ж, поживемо – побачимо.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.