facebook

Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка: “Обговорила з терапевтом”

Колишня дружина Михайла Кацуріна, до якого від свого чоловіка пішла Дорофєєва, прокоментувала нову пісню співачки. У пісні Надя виправдовує свою зраду з другом сім'ї.

“Любовний квадрат” Наді Дорофєєвої, Дантеса та сім’ї Кацуріних публіка обговорює вже більше ніж півроку. А нещодавно сама Надя підлила масла у вогонь, коли випустила пісню зі своїм новим бойфрендом Кацуріним про їхнє таємне кохання. У пісні “Щоб не було” закохані виправдовують свою зраду і кажуть, що все трапилось через їхню велику любов.

Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка
Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка

Такий несподіваний дует зацікавив публіку і пісня буквально одразу стала однією з найпрослуховуваніших в Україні.

Нещодавно колишня дружина Кацуріна Даша вперше прокоментувала цей дует. Дівчина зізналася, що її підписники засипали її питаннями про цю пісню.

За словами Даші, вона зараз дуже заклопотана власними справами і їй би хотілось не мати часу, щоб реагувати на цю пісню. Втім, це не так. Дует її колишнього чоловіка і розлучниці зачепив її за живе.

Але насправді чесно так: трек я обговорила з подругами та терапевтом, коментувати не хочу

, – написала Даша в своєму Телеграм-каналі.

Даша Кацуріна розповіла про розмови із донькою
Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка

Нагадаємо, коли насправді зародився роман Дорофєєвої і Кацуріна невідомо, адже вони багато років дружили сім’ями і багато часу проводили разом.

Надя і Міша не дають жодних коментарів з приводу своїх стосунків, а ось Дантес і Даша Кацуріна дали на цю тему декілька інтерв’ю. Так, стало відомо, що Дорофєєва і Дантес розійшлися за декілька місяців після публічної заяви про розлучення. Причиною розбрату стало те, що їхні почуття згасли. А ось Міша Кацурін від своєї дружини пішов, заявляючи, що тепер кохає іншу – колись кращу подругу самої Даші.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.