facebook

Як виглядає невістка третього Президента Ліза Ющенко і де нині перебуває: не в Україні

Багато говорилося про те, що Ліза Ющенко, колишня невістка третього президента Віктора Андрійовича, виїхала за межі України. Та нікому й не спадало на думку, куди проліг шлях сестри Маші Єфросиніної.

Після того як Ліза розлучилася з Андрієм Ющенком у 2012 році і забрала жити до себе їхню спільну доньку Варю, ніхто особливо не слідкував за переміщеннями чорнявки. Сказали, що вийшла за російського бізнесмена і перебралася жити в Америку. І дійсно, молодичка невдовзі народила сина Сергійка в Маямі. Ім’я батька хлопчика так і залишилося таємницею для широкого загалу.

24 лютого Ліза виклала в своєму акаунті заклик: “Stop war in Ukraine”. А у день свого 36-річчя сама себе привітала такими словами:

“У свій день народження я прошу тільки одного: щоб закінчилася війна і настав мир! Давайте всі разом загадаємо сьогодні бажання”.

Ліза з донькою від Андрія Ющенка і сином від невідомого бізнесмена

На цьому українка повважала свою миротворчу місію виконаною і влаштувала 9 червня шикарне святкування дня народження 8-річного синочка й словом не прохопившись, де географічно відбувалося свято.

Ліза сама себе любить

Про себе кохану Ющенко ніколи не забуває. Нещодавно вона виклала в Інстаграмі світлини з салону краси, де з неї зробили справжню лялечку. Частина підписників дівчини висловили захоплення її зовнішністю і навіть стали цікавитися маркою помади і секретом закручених локонів.

Але прискіпливі журналісти “Таблоїду” пішли трішки далі і з’ясували геолокацію салону. Результат приголомшив усіх. З’ясувалося, що Ліза навела марафет у московській перукарні. Навіть адресу салону було оприлюднено. Виходить, що Лізі Ющенко байдуже до того, що земляки щодня потерпають від наруги росіян. Вона більше цікавиться власною персоною:

“Як сумно розуміти, що не можеш просто поцілувати губи коханої людини, тому що ти і є ця людина”, – самозакохано підписала власні світлини молодичка.

А ще жіночка виклала інші фото, де позує московському фотографу. Якщо вірити геотегам, майстер нині перебуває у москві. Тим часом мама двох дітей продовжує милуватися собою і вести акаунт мовою агресора.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.