facebook

Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут: “18 годин без світла, води та опалення”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік з сім'єю живе в елітному житловому комплексі Києва "Новопечерські Липки", де по 18 годин немає світла, води і тепла.

Зараз в Україні постійно відбуваються блекаути через влучання росіянами по енергетичній інфраструктурі. Як прості українці, так і зірки шоу-бізнесу вимушені пристосовуватися до таких умов життя. Це дуже непросто, але Україна обов’язково витримає і переможе.

Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут

Такий позитивний настрій намагається нести телеведучий Григорій Решетнік, який прийняв рішення не виїжджати за кордон з дружиною і маленькими дітьми, а залишився вдома і теж відчуває всі “радощі” блекауту. В своєму Інстаграм-блозі на День Святого Миколая він виставив сімейне фото і написав, як вони пережили цей день з тривогами, перенесенням дітей в коридор і довгим блекаутом:

18-ть годин без світла, води та опалення… Свято, подарунки під ялинкою та усмішки синів… Живемо на високому поверсі – весь день носимо та водимо дітей до школи, на прогулянку… Плюс самі паралельно працюємо…

Григорій відмітив, що вони з дружиною розуміють, що є сім’ї, яким набагато складніше, тому він намагається всіх підтримати і сказати, що не можна опускати руки, треба любити Україну і допомагати хто чим може виборювати незалежність.

Дружина Григорія Христина Решетнік також для своїх підписників розповіла про 18-годинний блекаут і розказала, що цього року вони святкували День Миколая по старому 19 грудня, тому що не встигли підготуватися до 6 числа, але в наступному році вони святкуватимуть за європейським календарем.

Нагадаємо, Решетніки в шлюбі вже 12 років. У пари підростають троє хлопчиків, Іван, Дмитро і Олександр. Багатодітні зіркові батьки не збираються зупинятися на досягнутому.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.