facebook

Скічко зізнався, як живе після того, як пішов з шоубізнесу в політику: “Тепер лише печиво, консерви та вода”

Відомий український шоумен у колишньому та політик сьогодні розповів, як йому живеться останнім часом. Скічко зізнався, що змушений їсти печиво з консервами та запивати водою

Українці дізнались про Олександра Скічка як про талановитого телеведучого та гумориста. Довгий час знаменитість займався творчою діяльністю, проте у певний момент зірка вирішив пов’язати своє життя з політичною діяльністю. З 2021 до 2022 року Олександр Скічко був головою Черкаської обласної державної адміністрації, а сьогодні залишається її радником. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповів, як він останнім часом живе.

Олександр Скічко про життя без світла

Через обстріли російською армією інфраструктури України велика частина населення постійно стикається з віяловими вимкненнями світла. Олександр Скічко розповів, як нині живе у київській багатоповерхівці на 10 поверсі без електроенергії. В особистому блозі знаменитість прокоментував, що за останні дві доби світло в його квартирі з’являлось лише на три години, проте, зізнався Скічко, він не жаліється, адже це – далеко не найгірший варіант.

Олександр Скічко розповів, як живе у квартирі без світла
Олександр Скічко розповів, як живе у квартирі без світла

Знаменитість зазначив, що постійна відсутність електроенергії змушує по-справжньому цінувати блага цивілізації. Скічко розповів, що востаннє світло у його квартирі було минулої ночі, коли він щойно дістався на 10-й поверх пішки. Тоді знаменитість перевірив, чи є гаряча вода та вирішив перекусити. Скічко зізнався, що тепер у його холодильнику немає великої кількості різноманітної їжі, адже він вважає, що холодильник – це звичайна шафа, яку без світла навіть не можна відкривати, адже вона ще може й почати смердіти.

Пішов попити воду і з’їсти печива, тому що з їжі в мене відтепер є лише печиво, консерви, вода і молоко у тетрапаку

– описав свою вечерю відомий український громадський та політичний діяч.

Олександр Скічко зазначив, що, коли дали світло, він поставив заряджатись усі гаджети, які тільки можливо та вирішив поспати. У його голові промайнула думка, що саме зараз можна знову вимикати світло для того, щоб хоча б зранку, коли він прокинеться, була електроенергія. Проте, сталось не як гадалось – зранку світла вже не було.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.