facebook

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину: “Діти — лайк, супер, більше треба”

Відомий український співак Володимир Дантес після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою зустрічається з дизайнером одягу Дашею Кацуріною, з якою вже говорить про поповнення.

Вова Дантес і Надя Дорофєєва багато років вважалися найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, але їх шлюб розпався в 2022 році і це стало великою несподіванкою для їх численних прихильників. На публіці зірки здавалися щасливими, однак виявилося, що між ними давно зникло кохання, яке переросло в дружню любов, а романтика і пристрасть пішла.

Слідом за ними про розлучення об’явили Михайло і Даша Кацуріни, близькі друзі Дантеса і Дорофєєвої. Пізніше з’ясувалося, що вони фактично обмінялися партнерами.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Зараз Надя зустрічається з Мішею, а Вова з Дашею. В шлюбі у Кацуріних народилося двоє дітей, дочка Олександра і син Іван, які після розлучення батьків проводять час з ними обома, але окремо. Їх нові зіркові обранці також бавляться з дітьми.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Коли Дантес і Дорофєєва були одружені, співак заявляв, що він чайлд-фрі і не планує ставати батьком, але зараз, спілкуючись з малюками коханої, він змінив думку.

В своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна показала розмову в ліфті з Володимиром і дітьми:

Вова приїхав у Варшаву в рамках туру Пожежа (гумористичне шоу з Олексієм Дурнєвим — ред.) і вимагає в мене ще дітей. Що робити?

, – написала Даша.

Така розмова між ними відбулася:

Що-що ти кажеш?

Кажу, діти — лайк, супер, більше треба, двох замало вже.

Так? Ну я згодна. Третього? Чи собаку?

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Нагадаємо, романтичні стосунки між друзями Кацуріною і Дантесом зав’язалися, коли Володимир підтримував Дашу після зради Кацуріна з Дорофєєвою. Пари більше не спілкуються між собою і живуть окремим життям. Нова обраниця Дантеса навіть просить дочку не слухати при ній пісні Наді, тому що їй неприємно їх чути після того що сталося.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.