facebook

56-річна Ольга Сумська відповіла, чи побачиться на свята з донькою Паперною, яка живе в росії: “Можна уявити”

Відома українська актриса разом зі своїм чоловіком та молодшою донькою мешкає у Києві, а старша зіркова донька Тоня Паперна живе в росії. Сумська зізналась, чи чекає на Тоню в гості

Ольга Сумська має двох доньок. Молодша Ганна Борисюк разом із батьками, українською актрисою та її чоловіком і колегою Віталієм Борисюком, мешкає в українській столиці. Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна вже довгий час живе в росії. Там зіркова донька разом зі своїм чоловіком та двома дітьми залишається й зараз. У нещодавньому коментарі для журналістів українська актриса зізналась, чи побачиться з Тонею та онуками на новорічні свята.

Українська актриса Ольга Сумська висловилась про свою доньку з росії Тоню Паперну
Українська актриса Ольга Сумська висловилась про свою доньку з росії Тоню Паперну

Ольга Сумська про свою доньку з росії

Не так давно журналісти українського видання “ТСН” взяли коментар у відомої актриси Ольга Сумської. Знаменитість розповіла про те, чи чекає взагалі на свою доньку Тоню Паперну в Києві. Так, за словами української актриси це дуже важко осягнути, втім наразі вона навіть уявити не може, як її старша дитина могла б приїхати до неї на новорічні свята.

Зірка розповіла про те, що все це дуже важко, а Антоніна Паперна й взагалі не може покинути країну, в якій живе, тому ледве не змушена залишатись у москві. Саме тому, продовжила Ольга Сумська, вона не знає, коли знову матиме змогу побачити свою рідну доньку, її чоловіка та двох онуків. Знаменитість також зазначила, що Тоня Паперна теж відчуває душевний смуток через ситуацію, що склалась.

За словами української актриси, вона не може уявити, коли наступного разу побачить рідну доньку та онуків
За словами української актриси, вона не може уявити, коли наступного разу побачить рідну доньку та онуків

Крім того, Ольга Сумська також прокоментувала той факт, що бути розлученою зі своєю рідною дитиною таким чином – це найважче, що людина взагалі може уявити. Втім, українська актриса не була багатослівною та не розповіла, чому насправді Антоніна Паперна не може покинути територію росії.

Вона ніяк не може приїхати. Це неможливо з усіх боків. Це найважче, що можна взагалі уявити

– зазначила українська актриса.

Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної
Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної

Нагадаємо, що старша донька відомої української актриси вже давно живе в росії зі своїм цивільним чоловіком Володимиром Ягличем. Разом вони виховують 4-річну Єву та молодшого 2-річного Даніїла.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.