facebook

“Буде дитина”: Міша Кацурін натякнув на вагітність Наді Дорофєєвої – “Плани на 2023-й”

Новий бойфренд співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін натякнув, що скоро може втретє стати татом. Прихильники артистки підозрюють, що вона може бути вагітною.

3 січня ресторатор та новий бойфренд Наді Дорофєєвої Міша Кацурін опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото свого 1-річного сина Івана.

Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023 рік

, – підписав Михайло світлину.

Користувачі Мережі відразу почали розгадувати, що цим дописом хотів сказати чоловік. Більшість фоловерів впевнені, що це натяк на вагітність Наді Дорофєєвої.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дорофєєва вагітна?”;
  • “У вас буде дитина?”;
  • “Давайте з Надьою вже бейбіка”.

До слова, Міша Кацурін вже має двох дітей від попереднього шлюбу: 6-річну дівчинку Олександру та 1-річного хлопчика Івана. Після розлучення діти залишилися жити з мамою, втім Міша регулярно бачиться з сином та донькою.

Нагадаємо, любовний квадрат сім’ї Кацуріних та Дорофєєвої і Дантеса публіка обговорює вже 10 місяців.

Все починалося з того, що 2 сім’ї тісно дружили, разом їздили на відпочинок, зустрічали разом всі свята і в цілому багато часу проводили вчотирьох. Взимку 2021 року Дорофєєва і Дантес вирішили жити окремо, адже у них начебто згасли почуття. Пройшло небагато часу, як виявилось, що Надя Дорофєєва закрутила роман з тим самим другом Мішою Кацуріним.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Таким чином розлучились відразу 2 сім’ї і Надя з Мішою почали будувати стосунки. Втім, невідомо, коли вони закрутили роман. Сам Дантес зізнається, що підозрює, що колишня дружина зраджувала йому ще у шлюбі.

Найцікавіше, що через декілька місяців зійшлися Вова Дантес і колишня дружина Кацуріна Даша. Грубо кажучи, колишні друзі просто обмінялися партнерами.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.