facebook

Григорій Решетнік показав, хто стане наступною “Холостячкою”: “Буде неймовірне шоу”

Після закінчення другого сезону романтичного проєкту "Холостячка" зі Златою Огнєвіч публіка не може дочекатися ім'я наступної героїні шоу. Нещодавно ведучий Григорій Решетнік натякнув, хто може в наступного сезоні проєкту шукати своє кохання.

“Холостячка” – одне із найрейтинговіших шоу України. Шоу є спін-оффом чоловічої версії “Холостяк”, яке знімається у багатьох країнах світу. Наразі лише в Україні є шоу, де жінка обирає чоловіка серед багатьох претендентів, які борються зв її серце.

В першому сезоні романтичного проєкту своє щастя на шукала акторка Ксенія Мішина. Героїнею другого сезону стала співачка Злата Огнєвіч. Після закінчення другого сезону проєкту публіка з нетерпінням чекає, хто ж стане новою “Холостячкою”.

Нещодавно, ведучий романтичних проєктів “Холостяк” і “Холостячка” натякнув, хто може стати головно. героїнею шоу у наступному сезоні.

Так, чоловік опублікував у своєму Інстаграм-блозі спільне фото з молодим виконавцем Shumei та з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк.

Знайшов нових “Холостяка” і “Холостячку”,

– підписав світлину Григорій Решетнік.

Якщо молодий виконавець Shumei не вразив публіку, як кандидат на роль “Холостяка”, то Леся Нікітюк викликала справжню бурю емоцій у фоловерів. Користувачі Мережі вважають, якщо Нікітюк дійсно буде новою “Холостячкою”, то шоу буде феєричним.

Ось, що написали коментатори:

  • “З Нетерпінням чекатиму на Холостячку – Лесю. Харизма, почуття гумору, неперевершеність. Буде цікаво, бажаємо Лесі знайти достойного чоловіка”;
  • “З цією холостячкою ви 1000% поб’єте всі рейтинги “;
  • “Ви заробите собі величезну аудиторію,якщо холостячкою буде Леся!”;
  • “Цікаво було б подивитися з Лесею Холостячку”.

Чи погодиться Леся Нікітюк стати новою “Холостячкою” поки що достеменно не відомо, хоча глядачі і вважають, що це найкраща кандидатура на цю роль.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.