facebook

Син Андрія Шевченка захоплюється футболом: чи розділяють пристрасть до боксу сини Віталія Кличка

Другий син Андрія Шевченка Крістіан мріє стати таким же знаменитим футболістом, як його батько. У боксера Віталія Кличка відразу двоє синів, та жоден із них не надів боксерських рукавичок. Які уподобання мають хлопці?

Крістіан, син Андрія Шевченка

Схоже, на футбольному небосхилі найближчим часом запалає нова зірка. Зважаючи на татові гени, у Крістіана є всі шанси заволодіти золотим м’ячем, як татусь. Другому сину Андрія вже 16 років. Донедавна талановитий хлопчина відвідував академію лондонського “Челсі”. А з грудня 2022 року перекочував у не менш відомий ФК “Тоттенхем”.

Один із синів Андрія Шевченка вирішив піти по стопах батька

Наставником Шевченка-молодшого став Яя Туре. Він свого часу грав за “Барселону” і донецький “Металург”, якого нині вже не існує в природі зі зрозумілих причин. Напевно, до подібного рішення хлопця підштовхнули оглядини гравців категорій U-16. Оскільки за їх результатами підписання контракту з “Челсі” не відбулося, було прийнято рішення змінити клуб.

Сини Віталія Кличка

У мера столиці з колишньою дружиною Наталею Єгоровою двоє синів Єгор і Максим. До війни Віталій мріяв, що старший нащадок по закінченні Великобританського університету стане служити в українській армії. Звісно, мама Єгора-Данила була категорично проти подібного випробування. Тепер, напевно, і сам тато відмовився від подібної ідеї. Адже 22-річний Кличко вже отримав диплом, а у військовій формі його ніхто не бачив. А от за алігаторами у маямському парку Еверглейдс Єгор доглядає залюбки.

Сини Віталія Кличка не захотіли бути боксерами

Максиму-Олександру 17 років. Він і його сестра Єлизавета ще гризуть граніт науки в Англії. Парубок вже вимахав до 215 см, перерісши і тата, і знаменитого дядька Володимира. У зв’язку з таким зростом учня зарахували до баскетбольної команди.

Донька Віталія Єлизавета-Вікторія теж не відстає від братів. За зростом дівчина давно перегнала маму-модель на цілу голову.

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.