facebook

Віктор Перехрест розповів, що сталося з переможцем МастерШеф-4 Євгеном Злобіним з Маріуполя: “Не бачив Женю”

Учасник кулінарного шоу МастерШеф розповів про свого колегу та товариша Євгена Злобіна, який народився та жив у Маріуполі. Перехрест зізнався, що сталось з його другом після початку повномасштабної війни

Євген Злобін дуже швидко став улюбленцем мільйонів українців. Кулінар взяв участь у популярному шоу МастерШеф 2014 року, а у столицю приїхав з Маріуполя. Євген не приховував, що на проєкт прийшов заради грошей – хлопець не хотів популярності, йому хотілось фінансово допомогти своїй родині.

До участі в проєкті Злобін вже працював кулінаром і мав профільну освіту, проте не хотів починати будувати кар’єру у сфері, яка завжди приваблювала його, адже побоювався, що на “великій кухні” не зможе досягти успіху. Проте, участь у телепроєкті МастерШеф довела йому зворотне – Євген Злобін завжди мав потенціал, проте не міг його розкрити.

Євген Злобін з МастерШефу-4
Євген Злобін з МастерШефу-4

Після завершення шоу кулінара спіткала неочікувана та шалена популярність, проте Євген Злобін не соромився зізнаватись: він не просто не бажав всеукраїнського визнання, вона його дуже дратувала. Так, переможець четвертого сезону популярного кулінарного шоу зізнавався, що в нього ніколи не було мети стати зіркою завдяки проєкту.

Після завершення МастерШефу Євген Злобін продовжив працювати за фахом, став шеф-кухарем. Крім того, кулінар почав не лише готувати, а й навчати цього інших. Переможець четвертого сезону МастерШефу проводив кулінарні майстер-класи – і для дорослих, і для дітей.

Переможець 4 сезону МастерШефу
Переможець 4 сезону МастерШефу

Проте, багатьох шанувальників наразі цікавить зовсім не те, чим займався кулінар після перемоги у МастерШефі. Так, фанати постійно намагались знайти відповідь на запитання, де зараз Євген Злобін та чи все з ним добре. На це запитання відповів його колега, кулінар Віктор Перехрест. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік відповідав на запитання своїх підписників. Один із шанувальників Перехреста спитав, чи бачився той з Євгеном Злобіним.

За словами Віктора Перехреста, він вже дуже давно не бачився зі своїм товаришем, але може сказати напевно, що з Євгеном все добре. Кулінар не уточнив, де саме знаходиться наразі Злобін, проте запевнив фанатів, що за нього можна не переживати.

Історія з особистої сторінки Віктора Перехреста в соціальній мережі Інстаграм
Історія з особистої сторінки Віктора Перехреста в соціальній мережі Інстаграм

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.