facebook

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін переплюнули Кравець і Зеленського: 13 років разом

Відома зіркова пара познайомилась завдяки своєму призванню – гумору та акторству. Як Вікторії Булітко та Євгену Сморигіну вдалось зберегти теплі стосунки через 13 років після знайомства?

Вікторія Булітко та Євген Сморигін здобули широку популярність завдяки участі в гумористичному українському проєкті “Дизель Шоу”. Багато років знаменитості тішать своїх шанувальників вдалими та завжди влучними жартами, а їхні дружні почуття одне до одного лише з кожним днем міцнішають.

Хоча на сцені актори часто грають закохані пари, поза камерами кожен має особисте життя. Євген Сморигін разом зі своєю дружиною виховує трьох дітей, а Вікторія Булітко, хоч і приховує власного обранця, має щасливі та міцні стосунки. Проте, наявність коханих, завантажений робочий графік і постійні нерви не заважають Булітко та Сморигіну залишатись хорошими друзями.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін
Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Насправді великого секрету міцної дружби відомих українських секретів немає. Так, і Вікторія Булітко, і Євген Сморигін часто зізнавались, що відчувають одне до одного теплі товариські почуття, а на сцені їм важко знайти людину, з якою працювати було б легше та комфортніше, ніж одне з одним.

Ба більш, в одному з коментарів для преси Вікторія Булітко зізналась, що раніше вони з Євгеном Сморигіним часто святкували день народження разом. Артисти народились з різницею в три дні, тому після того, як між ними зародилась міцна дружба, вирішили відзначати свято в один день. Вже 13 років знаменита зіркова парочка разом працює і відпочиває, а почалось все 2010 року…

Сморигін і Булітко з Дизель Шоу стали друзями 13 років тому
Сморигін і Булітко з Дизель Шоу стали друзями 13 років тому

Історія знайомства Булітко та Сморигіна

Відомий український актор і гуморист Євген Сморигін одного разу зізнався, що саме він свого часу доклав зусиль до того, щоб його майбутня подруга Вікторія Булітко стала новим членом великої команди “Дизель Студіо”. Чоловік пригадує, що тоді продюсери шукали претендентку на жіночу роль та вирішили спитати в нього поради.

Євген Сморигін одразу знав, кому ця роль підійде найкраще. Чоловік без вагань заявив, що продюсерам навряд вдасться знайти ту, хто краще, ніж Вікторія Булітко, доповнить творчий колектив “Дизель Шоу”. Саме тоді знаменитість і стала новою актрисою проєкту.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.