facebook

22-річна дівчина Остапчука зізналась, як бідно жила до зустрічі з ним: “Пила Нескафе 3 в 1 і нормально було”

Двічі розлучений Володимир Остапчук не встиг відійти від розставання з Христиною Горняк, як вже знайшов собі нову дівчину. Кохана шоумена привідкрила завісу свого минулого

Відомий український шоумен Володимир Остапчук був одружений двічі. З другою дружиною Христиною Горняк знаменитість розлучився не так давно, проте наразі й досі невідомо, чи встигли ексзакохані офіційно розірвати шлюб, чи за документами й досі разом. Проте, це не так важливо, адже Остапчук вже встиг почати нове життя без своєї колишньої. Тепер шоумен зустрічається з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Про стосунки з новою дівчиною Володимир Остапчук так само вперто мовчить, проте користувачі мережі вже встигли скласти пазл – в особистих блогах новоспеченої парочки час від часу з’являються або однакові Історії, або відео та фото, які були зроблені в одному місці. Так, після початку стосунків з Остапчуком за життям Катерини Полтавської почало стежити чимало шанувальників шоумена. Сьогодні дівчина вирішила привідкрити завісу свого життя та зізналась, що раніше скромно мешкала у Кропивницькому.

Нова дівчина Остапчука про своє минуле

Все почалось з того, що Катерина Полтавська в одному зі столичних закладів натрапила на баристу, який приготував дівчині не ту каву, яку вона замовила. Так, кохана Остапчука розповіла, що в кав’ярні вона попросила переробити її напій, оскільки він виявився занадто гірким, а між нею і працівником закладу відбувся діалог.

Про що Катерина Полтавська сперечалась з баристою
Про що Катерина Полтавська сперечалась з баристою

Дівчину обурила політика київського закладу, тому вона детально описала ситуацію в особистому блозі. Ба більш, Катерина залишила геолокацію кав’ярні, в якій хотіла насолодитись ранковим напоєм, а також висловила незадоволення тим, що офіціант доводив їй, що насправді вона не мала рації.

Історія з особистої сторінки Катерини Полтавської
Історія з особистої сторінки Катерини Полтавської

Проте, завершити свою розповідь про ранковий інцидент дівчина вирішила на гуморній ноті. Так, Катерина Полатвська пригадала, яким кавовим напоям вона надавала перевагу раніше. Нова кохана Остапчука зазначила, що, коли мешкала у Кропивницькому, то спокійно пила “Нескафе” 3 в 1 та дуже спокійно себе почувала.

Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про своє минуле
Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про своє минуле

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?