facebook

Нікітюк закликала відомих колишніх мовчати про їхні стосунки: приховує кохання з Притулою, Дьоміним та іншими

Відома українська телеведуча звернулась до всіх своїх зіркових колишніх і закликала їх мовчати про спільне минуле. Стосунки з якими знаменитостями приховує Леся Нікітюк?

Нещодавно в особистому блозі відомої української телеведучої Лесі Нікітюк з’явились Історії, які сильно розбурхали Мережу. Так, знаменитість звернулась до своїх зіркових залицяльників і закликала їх ні в якому разі не зізнаватись у тому, що між ними було раніше. Леся Нікітюк звернулась, зокрема, до Сергія Притули, Слави Дьоміна та інших медійних чоловіків.

Леся Нікітюк з гумором оглянула останні новини шоубізнесу, в яких фігурує її ім’я поруч з іменами відомих українських чоловіків. Так, знаменитість жартома натякнула на романтичні стосунки зі своїми колегами, а деякі з них навіть підтримали гумор зірки.

Леся Нікітюк про своїх “колишніх”

Спершу знаменитість звернула увагу на новину про свого колегу, телеведучого Славу Дьоміна. Так, у статті йшлось про те, як чоловік в особистому блозі зізнався в стосунках з відомою українською ведучою, а публіка намагалась з’ясувати, хто ж це може бути. Найбільше підозр впало саме на Нікітюк, адже вона є чи не єдиною загадковою холостячкою в українському шоубізнесі. Так, зірка не стала нічого коментувати – Нікітюк просто прикріпила скріншот новини та залишила позначку профілю Дьоміна.

Леся Нікітюк звернулась до Слави Дьоміна
Леся Нікітюк звернулась до Слави Дьоміна

Не могла знаменитість оминути постать людини, з якою її “зводять” найчастіше. Так, Леся Нікітюк залишила заголовок новини про те, що Сергій Притула прокоментував свої стосунки з колегою. Телеведуча закликала його мовчати та навіть не думати про те, щоб розповідати всім правду. Проте, веселий смайлик в кінці звернення Нікітюк допоміг зрозуміти, що зірка жартує.

Нікітюк закликала Притулу мовчати про їхні стосунки
Нікітюк закликала Притулу мовчати про їхні стосунки

Відомий український актор і блогер Богдан Буше, виявляється, також мав стосунки з Лесею Нікітюк. Знаменитість опублікував на особистій сторінці в Інстаграмі фото з прикріпленим до нього скріншотом новини про їхнє “викриття” та зазначив, що їм з Нікітюк таки доведеться у всьому зізнатись. Леся зазначила, що вона рада, що публіка нарешті про все дізнається.

Нікітюк прокоментувала стосунки з Богданом Буше
Нікітюк прокоментувала стосунки з Богданом Буше

А ось блогер Олег Машуковський не втримався й зовсім вирішив “підіграти” чуткам про свій зв’язок з Нікітюк. Оскільки зірка нещодавно зізнався у нетрадиційній орієнтації, шанувальники цікавились, чи зустрічався він колись з жінкою. Машуковський жартома зазначив, що це була Нікітюк.

Машуковський жартома зізнався у стосунках з Нікітюк
Машуковський жартома зізнався у стосунках з Нікітюк

Популярне

Схожі статті

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?