facebook

Сергій Притула та Андрій Молочний разом грали в “Файна Юкрайна”: тепер напарники по різні боки барикад

Були часи, коли Сергій Притула та Андрій Молочний були найліпшими друзями і разом робили доволі успішний проєкт "Файна Юкрайна". Та в останні роки все змінилося, і вчорашні колеги опинилися по різні сторони барикад.

Всім відомо, яку титанічну волонтерську роботу проводить Сергій Притула під час російсько-української війни. Заради допомоги ЗСУ він навіть відмовився від усіх своїх розважальних шоу і збирає на армію мільйони гривень. Натомість його напарник Андрій Молочний тихо-мирно мешкає у москві. Щобільше, розповсюджує фейки про нацистів, яких нібито бачив на власні очі в Києві.

Сергій Притула та Андрій Молочний грали разом у Файній Юкрайні

Притула з Молочним випустили у світ сотню серій гумористичного шоу, де перевтілювалися в різних героїв сьогодення. Потім разом виступали в Comedy Club. Андрій покинув Україну ще 2014 року, а Сергій залишився. Намагався зробити політичну кар’єру, очолити партію “Голос” чи обійняти крісло мера столиці. Та поки що це йому не вдалося. Зате як волонтер Притула показав себе з найкращого боку. Його Фонд щодня збирає пожертви і перерозподіляє їх у ЗСУ за потребою.

Тим часом Молочного не зачепила ані анексія Криму, ані напад на Донбас. Він разом із Антоном Лірником поїхав на заробітки до країни-агресора. І хоча гуморист сам є україномовним, та московське життя далося взнаки – Молочному стали ввижатися фашисти.

Якщо пригадати недавнє минуле, можна побачити, що Андрій і раніше висміював усе українське – мову, дубляжі фільмів, принижував земляків, обзиваючи гастарбайтерами. А тепер, коли бомби полетіли на його рідне місто Коростень, чоловік замість того, щоб висловитися проти війни, почав ображати українців, називаючи неонацистами і проповідуючи інші наративи кремлівської пропаганди.

Притула у притаманній йому манері відповів опоненту, розповівши повчальну притчу. Та чи зуміє його колишній колега зрозуміти, про що йдеться, передбачити нескладно.

Популярне

Схожі статті

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.