facebook

Успішні, але самотні українські зірки: Тіна Кароль, Ірина Білик, Ксенія Мішина — холостячки і мами-одиначки

За красивою картинкою успішного зіркового життя у багатьох знаменитостей ховається самотність. Відомі українки Тіна Кароль, Ксенія Мішина та Ірина Білик це знають.

Тіна Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль була найщасливішою жінкою, коли зустріла Євгена Огіра. Він став її продюсером і чоловіком, пара одружилась в 2008 році. У них народився син Веніамін, який залишився без батька в маленькому віці. У 2013 році Огір помер від онкологічного захворювання, зробивши Тіну вдовою і матір’ю-одиначкою.

Тіна Кароль та Євген Огір

Пройшло вже багато часу з моменту, як Кароль попрощалась з коханим чоловіком, але вона до сих пір не заміжня і не приводила в сім’ю іншого обранця, зосередившись на кар’єрі, вихованні сина та допомозі Україні.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик мала багато чоловіків. Зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним вона довго жила в цивільному шлюбі, але пара розійшлася, коли артистка захотіла справжню сім’ю і дітей, а Юрій був не готовий. Майже одразу після цього Білик вийшла заміж за модель Андрія Оверчука і народила сина Гліба, однак дитина не зблизила подружжя і вони розлучились.

Ірина Білик з синами
Ірина Білик з синами

Потім Ірина Білик закрутила бурхливий роман з Дімою Коляденко, з яким в парі було дуже важко через його ревнощі. Наступними чоловікками артистки стали хореограф Дмитро Дікусар та фотограф і стиліст Аслан Ахмадов. З Асланом Ірина стала мамою хлопчика Табріза, але обранець жив на відстані з сім’єю і це їх розлучило. Так Білик знову залишилась без чоловіка.

Ксенія Мішина

Українська актриса і героїня шоу “Холостячка” 1 сезон до популярності знаходилась у відносинах з чоловіком, від якого завагітніла і народила сина Платона. В інтерв’ю зірка зізнавалась, що у них були дуже важкі аб’юзивні стосунки, з яких вона довго не могла вийти, але їй це вдалось.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Довгий час Ксенія Мішина була самотня і вирішила спробувати пошукати долю в проекті “Холостячка”. Один з учасників сподобався актрисі, це комік Олександр Еллерт. Після фіналу вони спробували жити разом і далі будувати відносини, однак історія знову не склалась. Зараз Мішина успішна і самодостатня жінка, але в той же час самотня і сама виховує сина.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.