facebook

Олена Кравець пішла з 1+1, а Оксана Марченко – з СТБ: ведучі, які перебралися на інші канали та в інші країни

Зазвичай популярні телеведучі асоціюються з певним каналом. А коли змінюють місце роботи і переходять в іншу телекомпанію, це у глядачів викликає певний рівень шоку. Знадобиться деякий час для звикання бачити медійне обличчя в іншому ракурсі.

Олена Кравець

Багато років ми бачили куму президента на “1+1” і не підозрювали, що гумористка може виступати окремо від “Кварталу 95”. Та часи змінюються. І ось уже Олена відкриває власний проект. Подібну можливість екскварталівці надали на каналі “Дом”.

Вона зробила авторську програму “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Новоспечена ведуча чітко усвідомила, чого нині не вистачає українцям – тепла і затишку домашньої оселі. Й зробила все можливе, щоб надати саме це. Щосуботи в гості до Олени навідуються зірки й відверто спілкуються з ведучою.

Оля Фреймут

Визнана ревізорка хоч і закликала всіх “не ходити по інших каналах”, сама подібного принципу ніколи не дотримувалася. Устигла трішки попрацювати на 5 каналі, у “Сніданку з 1+1”. Потім надовго затрималася на Новому каналі, працюючи разом із Притулою в “Підйомі”. Найбільше прославилася Ольга в програмі “Ревізор”.

Згодом Фреймут перебралася на “1+1”, де давала цінні поради справжнім леді. Після початку масштабної війни Ольга з родиною виїхала до Лондона. Нині Фреймут веде українську колонку в Sunday Express, та, судячи з усього, сумує за колишньою телеславою.

Оксана Марченко

Телеведуча-біглянка не зразу потрапила у талант-шоу на СТБ. Попервах брала інтерв’ю на УТ-1. Ось таким чином і познайомилася з Віктором Медведчуком, після чого її життя кардинально змінилося. Шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”, де Оксана була ведучою, з захватом передивлялися мільйони глядачів. Під час прямих ефірів і гала-концертів Марченко вбиралася в ексклюзивні сукні вартістю у десятки тисяч доларів.

Оксана Марченко під час талант-шоу вигулювала дорогі сукні й ексклюзивні коштовності

Напередодні бомбардувань Києва й інших українських міст Марченко виїхала автошляхом до Білорусі. Її чоловік намагався зробити те ж саме, але був затриманий і згодом обміняний на 200 українських полонених. Де нині перебуває подружжя, сказати важко. Але в мережі викладалися світлини з ними в кафе на набережній Ялти.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.