facebook

Любов Успенська тяжко переживає зраду доньки: дівчина звинуватила матір у фізичному насильстві

У лютому 2020 року дочка Успенської Тетяна у відвертому інтерв'ю розповіла, що мати піднімала на неї руку і навіть душила. Після цього дівчинка поїхала жити до батька, а легендарна співачка впала у важку депресію.

Співачка Любов Успенська — одна із найвідоміших виконавиць жанру шансон.

У лютому 2020 року артистка виявилася в центрі скандалу, ініціатором якого стала її єдина донька Тетяна Плаксина. Дівчина народилася у четвертому шлюбі співачки з бізнесменом Олександром Плаксіним, який зараз проживає у Штатах.

31-річна спадкоємиця знаменитої шансоньє дала ряд інтерв’ю, в яких відверто розповіла про свої стосунки з матір’ю. За словами Тетяни, Успенська вдавалася до фізичного насильства в процесі виховання.

“Мама замикала двері на ключ і починала мене душити”, — зізналася дівчина. Відомо, що після того, як Плаксина вивернула всю брудну білизну сім’ї на публіку, вона поїхала жити до батька в Америку.

Любов Успенська і дочка Таня

Через три місяці після конфлікту, сама Успенська так і не прокоментувала ситуацію. За словами її подруги, Любов зараз перебуває у важкій депресії і намагається пережити зраду доньки.

“Люба зараз в жалобі. Вона ніяк не може оговтатися від трагедії з донькою. Таня для неї завжди була всім. Вона не знає, як далі їй бути”, — зізналася подруга Любові Успенської.

Як відомо, після заяви Тетяни біля будинку королеви шансону регулярно чергувала карета швидкої допомоги, оскільки жінка перебувала у вкрай нестабільному стані.

Зараз Успенська перебуває у себе в заміському будинку. Вона зізналася, що вона морально виснажена і почуває себе погано.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.