facebook

Кацурін і Дорофєєва, Дантес і Кацуріна: чи планують весілля учасники любовного чотирикутника?

Після розлучення українські співаки Надя Дорофєєва і Володимир Дантес знайшли щастя з іншими обранцями, екс-подружжям рестораторів Михайлом і Дашею Кацуріними.

Відомі українські музиканти Дантес і Дорофєєва багато років були в шлюбі та вважались найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, але в 2022 році вони розпочали серію зіркових розлучень і скоро після початку повномасштабної війни заявили, що вирішили розійтися. За ними слідом про розставання об’явили їх близькі друзі — сім’я Кацуріних.

Шанувальники не вірили, що це просто збіг обставин і були праві. Невдовзі Дорофєєву і Кацуріна застали в обіймах, через що в Мережі поширилися чутки про роман. Вони підтвердились, коли пара об’явила, що вони разом. Це сталось через деякий час, але довгу паузу вони не витримували.

Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Публіка тоді дуже обурилась на Надю, зайнявши сторону Дантеса і Даші. Друзі були підтримкою один для одного, коли їх обранці виявились коханцями, а в результаті і самі закохались, але вони не поспішали розкривати свої відносини. Коли все стало відомо, почались розмови про майбутні весілля двох зіркових пар.

Нагадаємо, в шлюбі з Дорофєєвою Дантес заявляв, що він чайлдфрі і не хоче дітей, але Кацуріна — мама двох, з її малюками співак проводить багато часу разом та вже зізнається, що діти це класно, показуючи серйозність своїх намірів. Одного разу Даша ділилась в своєму Інстаграм-блозі, що коханий вже вимагає від неї ще дітей.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Надя і Міша Кацурін також час від часу забирають дітей до себе, вони живуть разом, випускають романтичні пісні і діляться закоханими фото.

Чи міг хтось із них уявити, що все так обернеться, що четверо друзів в майбутньому буквально обміняються партнерами? Тепер шанувальники сперечаються, у кого з цієї четвірки відносини протримаються довше і хто дійде до вівтаря.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.