facebook

Дружина Сасанчина зібрала речі й збирається їхати геть без чоловіка: що відбувається у молодій зірковій родині

Відоме українське молоде подружжя свого часу завоювало увагу тисяч шанувальників. Дружина Сасанчина висловила намір поїхати з країни разом з донькою та без чоловіка

20-річний український співак Роман Сасанчин прославився завдяки участі у вокальному шоу “Голос країни”. Всього за декілька років, правильно використавши свій талант, молодий артист зумів стати знаменитістю. Романа називають справжнім відкриттям українського шоубізнесу – й не дарма.

Втім, популярним його зробила не лише професійна діяльність, а й рішення створити родину у доволі юному віці. Тисячі шанувальників спостерігають за першими кроками його та дружини у подружній світ, а Іванна, кохана Сасанчина, детально все показує в особистому блозі.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Так, цього разу шанувальникам стало відомо, що дружина Романа Сасанчина разом з донькою збираються вирушити у подорож. Іванна показала милу фотографію їхньої з чоловіком доньки й зізналась, що вони збираються кудись поїхати. Оскільки блогерка зізналась, що чоловіка з собою вони не візьмуть, можна було одразу припустити, що дівоча компанія поїде за кордон.

Пізніше Іванні розповіла, що збирається з донькою навідатись до Меджугор’я, що у Боснії та Герцеговині.

Історії з особистої сторінки дружини Романа Сасанчина
Історії з особистої сторінки дружини Романа Сасанчина

Нагадаємо, що відомий український співак і його майбутня дружина почали зустрічатись 2020, а вже наступного року – офіційно стали подружжям. На той момент Іванна була на дев’ятому місяці вагітності.

Після початку повномасштабної війни Роман Сасанчин з дружиною вирішили не покидати свого місця проживання та залишились в Україні. Зіркова пара наразі заробляє на своїх блогах, оскільки, наприклад, з професійною діяльністю Романа сьогодні заробити кошти на утримання родини важко та навіть майже неможливо.

Втім, відсутність концертів і виступів не заважає молодій родині заробляти достатньо грошей та жити щасливо.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.