facebook

Яку позицію висловили російські зірки з України: Ревва, Йолка, Варум, Корольова, Успенська, Лоліта, Тодоренко

В російському шоу-бізнесі у багатьох популярних зірок українське коріння, але на позицію у питанні війни це не завжди впливає. Дізнайтесь, хто з російських знаменитостей насправді українець.

Наташа Корольова

Позиція Наташі Корольової

Киянка Наташа Корольова не просто відмовчалась, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, але й підтримала свого чоловіка Тарзана, який пишається діями російської влади. Зате мама співачки Людмила Поривай дотримується патріотичної позиції і більше не спілкується зі своїм скандальним зятем.

Лоліта Мілявська

Лоліта останнім часом має проблеми зі здоров'ям
Позиція Лоліти Мілявської

Лоліта народилась в Мукачево, але зараз жодним чином не підтримує Україну. В інтерв’ю на російському телебаченні артистка заявила:

Мені добре в своїй країні. Буду розділяти з нею абсолютно все, тому що я за нею заміжня. Так вийшло, що з 1987 року я автоматично вийшла за росію. Особисто мені ця держава дала мабуть все

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції
Позиція Регіни Тодоренко

Телеведуча-одеситка Регіна Тодоренко не зважаючи на велику кількість друзів-українців та батьків, які живуть в Одесі, замовчує війну, пояснюючи це розбіжністю позицій з чоловіком Владом Топаловим і бажанням зберегти сім’ю.

Анжеліка Варум

Анжеліка Варум вибачає Леоніду Агутіну зради
Позиція Анжеліки Варум

Співачка Анжеліка Варум народилась у Львові, але кар’єру побудувала в росії. При цьому вона разом зі своїм чоловіком Леонідом Агутіним засудили війну в Україні.

Олександр Ревва

Позиція Олександра Ревви
Позиція Олександра Ревви

Шоумен, гуморист і співак Олександр Ревва, він же Артур Пирожков, 24 лютого закликав у своєму Інстаграм-блозі зупинити війну, але більше публічно нічого не заявляв. Ревва родом з Донецька.

Йолка

Позиція співачки Йолки

Співачка з Ужгорода Єлизавета Іванців, більш відома як Йолка давно живе і працює в рф, з самого початку вторгнення зірка мовчить, але продовжує виступати на російській сцені.

Любов Успенська

Любов Успенська свариться з донькою Тетяною
Позиція Любові Успенської

Королева шансону Любов Успенська народилась в Києві і часто виступала в Україні. Вона відкрито заявляла, що не вважає себе російською зіркою, тому що має американське громадянство, але після початку війн вона так і не наважилася озвучити свою позицію.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.