facebook

Дві доньки Алли Пугачової кардинально не схожі одна на одну: хто з них став красунею і копією Примадонни

Легендарна співачка Алла Пугачова являється матір'ю двох доньок, які народилися з різницею у віці більше 40 років. Пророкують, що саме молодша донька Примадонни повторить її неймовірний успіх.

Ліза Галкіна могла би бути онучкою співачки Христини Орбакайте, але являється її рідною сестрою. Різниця у віці між сестрами аж 42 роки.

Свою першу доньку Христину Алла Пугачова народила у 1971 році, коли вийшла заміж за артиста естрадно-циркового жанру Миколаса Орбакаса. Тоді Пугачова тільки починала свою зіркову кар’єру і мало часу приділяла сім’ї. Саме тому шлюб з Орбакасом розпався вже через декілька років.

Пугачова неодноразово розповідала в інтерв’ю, що жалкує про те, що не додала своїй старшій доньці материнської любові. Коли Христина росла, Пугачова була у постійних роз’їздах, на гастролях, тож дівчинку в більшій мірі виховувала бабуся. Лише через багато років Примадонна зрозуміла, що не правильно розставляла пріорітети у житті.

Як виглядає молодший брат Орбакайте по батьку
Старша донька Пугачової Христина Орбакайте

Коли у Алли Борисівни народилася молодша донька, вона одразу зрозуміла, що буде виховути її зовсім по-іншому.

Ліза Галкіна з’явилася на світ у 2013 році шляхом сурогатного материнства. Хоча виносила її не Алла Пугачова, біологічно саме вона являється її матір’ю. Ліза Галкіна росте неймовірно красивою дівчинкою і з раннього дитинства вражає публіку своїми талантами та харизмою.

Молодша донька Алли Пугачової Ліза Галкіна

З раннього дитинства Ліза вивчає мови, грає на музичних інструментах, займається вокалом, танцями і акторською майстерністю. Чоловік Пугачової Максим Галкін часто публікує у своєму Інстаграм-блозі відео з Лізою і дивує її талантами. У свої 9 років дівчинка вільно спілкується французькою мовою, грає на піаніно і неймовірно гарно співає.

Крім того, Ліза дивує своїми манерами: вона дуже вихована, спокійна і врівноважена. З таким набором якостей, як у молодшої доньки Пугачової, очевидно, що вона виросте великою людиною. Пророкують, що дівчинка піде по стопах своєї зіркової мами і досягне неабияких успіхів.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.